IFI logo

Trendvarsel: velur og mønster med Morris

Enten du skal kjøpe puter eller sofa nå om dagen, møter du spørsmålet om du vil ha velur. Det er det mest trendy tekstilet for tiden. Vi tok turen til Intag for å se nærmere på det myke stoffet.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Alle» vil nå ha det lunt og hyggelig hjemme, og tekstiler har blitt et must. Det er fint å se på, demper lyd og kjennes behagelig mot huden, og velur med sin pusete overflate er favoritt nummer en. Det myke stoffet passer godt både til puter, gardiner, trekk på sofaen og til godstolen.

LES OGSÅ: Seks gode grunner for å velge velur

Klassiske mønstre og trendy farger

– Det mest vanlige er flat, ensfarget velur. Men nå kommer det mer mønster, akkurat som i klesmoten, forteller Sverre Wollan hos interiørhuset Intag.

I følge Wollan er det særlig ruter og klassiske mønstre som kommer. Så for de som ønsker en varm og personlig interiørstil, er det mye nytt på vei. Blant annet kommer flere av de klassiske mønstrene til William Morris som velur, i farger som er tidløse og likevel godt tilpasset vår tids trendbilde.

Se flere bilder
Velur Morris

Foto: Intag

MORRIS VELVET: Velur har seilet opp som det mest trendy interiørtekstilet. Nå kommer også flere av de klassiske Morris-mønstrene i velur. Kolleksjonen Rouen Velvet fra Morris føres av Intag.

Passer der du er

Velur synes å være stil- og tidløst. Her er det opp til enhver å finne sine favoritter.

– Dette er tekstiler som passer både hjemme og på hytta, og går like fint inn i en urban by-stil som et landlig miljø, sier Wollan.

Det er også verdt å merke seg at chenille og bouclé er en del av den voksende myke tekstiltrenden.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.