Kategorier

Meny

Konto

Tråkk av deg skitten på matta

Om ikke særlig kjært, så er det i hvertfall et velkjent problem, med byggestøv og annen skitt som spres rundt i huset via skosålene under oppussing. Hva med å kunne tråkke av deg skitten utenfor døren – bokstavelig talt?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tråkk av deg skitten på matta

Foto: IBG

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er utrolig kjipt å bruke både tid, krefter og penger på å pusse opp og renovere, for så å sitte igjen med sine egne eller håndverkerens skoavtrykk rundt omkring i huset når jobben er avsluttet. Det er ikke alt hva skosålene samler opp som en ordinær dørmatte håndterer, og da må man gå grundigere til verks.

IBG – Industri og Boliggulv – har lansert en god hjelper til nettopp dette formålet, Klebematte Cover, som gjør at det du måtte ha av løse partikler under skoen blir igjen på matta. Den er laget av polyeten, og overflaten har en hefthinne av vannbasert akryl, som gjør at skitt og smuss setter seg fast når man tråkker på den. 

Matten består av 30 nummererte ark, som trekkes av etter hvert og alltid sørger for at man har en ny overflate klar på kort tid. Den måler 66 cm x 115 cm, og vil derfor passe godt mot de fleste dørterskler. 

Ekstraservice

- Gjør for eksempel en håndverker en servicejobb hos en kunde, er det helt vanlig at man nærmest labber inn og ut med sko på, det være seg på parkett, fliser eller tepper. Med denne matta vil man kunne yte ekstraservice overfor kunden, og hindre at skoavtrykkene følger en rundt i huset. Og det vil vel de fleste kundene sette pris på, sier Geir Arne Råum, selger hos IBG. 

Dele på Pinterest Klebematte Cover består av 30 ark, som trekkes av ved behov.

Klebematte Cover består av 30 ark, som trekkes av ved behov.

Mer informasjon:

IBG

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]