Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Tips til vårrengjøring utendørs

Når snøen forsvinner kommer skitten fram. Da er det bare å hente såpe og vann.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tips til vårrengjøring utendørs

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rengjøring utendørs handler ikke bare om at det skal se pent ut. Rengjøring er en del av det årlige vedlikeholdet og kan forhindre skader og unødvendige kostnader på boligen. Ingen flere unnskyldninger med å vente - nå er det lengre dager og høyere temperaturer ute.

Bruk slangen

Når det er store arealer og ulike overflater som sårt trenger rengjøring, tenk praktisk: produkter med flere bruksområder og store kvanta. Så lenge en slipper å slepe rundt og fylle vannbøtter, går jobben både lettere og raskere. En av vårens nyheter er produkter med doseringsmunnstykke som en kan koble rett på hageslangen. Nitor Alge & moserent og Nitor Markise & kapellrengjøring kommer i 2,5 liters konsentrat hvor doseringen skjer automatisk via den tilkoblede hageslangen. Riktig dosering er et viktig argument for lommeboka, men også for miljøet som blir spart for unødvendig påkjenning/belastning/forurensing.

Rengjøring av tak og stein

Alge & moserent fjerner alger, mose, sot og annen skitt på takstein, belegningsstein og andre overflater i stein. Produktet har en langtidsvirkende effekt på inntil fire år, beroende på beliggenheten. Middelet sprayes på overflaten, og vær og vind tar seg av resten om en ikke har ork til å skylle av selv. Huskeliste for vårrengjøringen utendørs: fasadevask, terrassevask, rens av hagemøbler, markise, fjerning av mose og rengjøring av takstein  - for å nevne noe.

Mer informasjon:

www.alfort.se

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]