Kategorier

Meny

Konto

Tidløs og tidsriktig flistrend

Matte og blanke effekter er viktig i trendbildet. Men trendy er ikke nødvendigvis en motsetning av klassisk. Med tidsriktige fliser i tradisjonelle farger som hvitt og sort, får du lekre rom du kan leve lenge med!

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tidløs og tidsriktig flistrend

Foto: Silverfox Trading

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flislegging, enten det er på bad, gang, kjøkken eller andre rom i huset, er et arbeid man ikke har lyst til å gjøre altfor ofte. Av den grunn ender mange opp med helt ordinære, klassiske fliser som ikke vil "gå av moten".

Klassisk er vel og bra, men grensen mellom klassisk og kjedelig kan i noen tilfeller være hårfin. Ved å leke seg med strukturen og overflaten i moderne fliser fremfor fargen, kan man få et trendy rom som man ikke blir lei med det første.

Sort og hvitt

En skal lete lenge etter mer tidløse farger enn sort og hvitt - i den grad de da kan kalles farger. Sort og hvitt i ulike nyanser glir rett inn i alle interiører.

Vogue er en ny fliskolleksjon fra Arezia og Silverfox Trading. Her har designerne fått leke seg med overflaten i flisene, som går fra ultrablankt til ru. Mye av hensikten er å kombinere overflater og struktur for å gi spenning og variasjon. Fargeskalaen er derimot klassisk og tidløs, fra helt hvit til sort, grått og beige.

Kolleksjonen gjør seg svært godt på veggen, der ulikt lysinnfall fremhever flisenes overflate. Hvorfor ikke lage en fondvegg av fliser i stuen?

Mer informasjon

www.silverfoxtrading.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]