Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Tidløs og tidsriktig flistrend

Matte og blanke effekter er viktig i trendbildet. Men trendy er ikke nødvendigvis en motsetning av klassisk. Med tidsriktige fliser i tradisjonelle farger som hvitt og sort, får du lekre rom du kan leve lenge med!

cloud_download
fullscreen
 • Tidløs og tidsriktig flistrend

  Foto: Silverfox Trading

 • Hvitt er ikke kjedelig! Høy glans gir en spennende effekt.

  Foto:

 • Hvorfor ikke ha en fondvegg av fliser i stua?

  Foto:

 • Hvitt og sort kan også gjerne kombineres for en litt mer dramatisk effekt!

  Foto:

 • Lampelyset fremhever skinnet i flisene.

  Foto:

 • Sort, dramatisk og lekkert!

  Foto:

 • Lyset fremhever spillet i overflaten.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Flislegging, enten det er på bad, gang, kjøkken eller andre rom i huset, er et arbeid man ikke har lyst til å gjøre altfor ofte. Av den grunn ender mange opp med helt ordinære, klassiske fliser som ikke vil "gå av moten".

Klassisk er vel og bra, men grensen mellom klassisk og kjedelig kan i noen tilfeller være hårfin. Ved å leke seg med strukturen og overflaten i moderne fliser fremfor fargen, kan man få et trendy rom som man ikke blir lei med det første.

Sort og hvitt

En skal lete lenge etter mer tidløse farger enn sort og hvitt - i den grad de da kan kalles farger. Sort og hvitt i ulike nyanser glir rett inn i alle interiører.

Vogue er en ny fliskolleksjon fra Arezia og Silverfox Trading. Her har designerne fått leke seg med overflaten i flisene, som går fra ultrablankt til ru. Mye av hensikten er å kombinere overflater og struktur for å gi spenning og variasjon. Fargeskalaen er derimot klassisk og tidløs, fra helt hvit til sort, grått og beige.

Kolleksjonen gjør seg svært godt på veggen, der ulikt lysinnfall fremhever flisenes overflate. Hvorfor ikke lage en fondvegg av fliser i stuen?

Mer informasjon

www.silverfoxtrading.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]