Kategorier

Meny

Konto

Tette, trygge og stilige baderom

Vinyl har blitt en populær utfordrer til flisene på baderommet. Og sakte, men sikkert tør vi å velge litt spenstigere varianter enn bare hvitt og grått.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tette, trygge og stilige baderom

Foto: Tarkett

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Nordmenn velger i større og større grad våtromsvinyl ved oppussing av bad, sier salgssjef hos gulvleverandøren Tarkett, Lill-Ann Mo.

Vinylgulv er et trygt valg på bad fordi det er helt tett. Sveiser fagfolk kantene, kan man være sikker på å ha et bad uten fuktproblemer. Samtidig er vinyl slitesterkt, lett å rengjøre og finnes i et hav av designvarianter. Men til tross for bredt utvalg i farger og mønster, velger de aller fleste nøytrale design.

- Det går mye i lyse og grå toner. Folk velger jevnt over mye stein/skifer/flis- og plankemønstre på gulvet, og tillater seg ikke så mye sprell på veggene heller. Det går mye i den lyse og noe dempede trenden også der, forteller hun.

Begynner å tørre

Men produsenten begynner likevel å se en vridning i salget i retning fargene.

- Vi ser en veldig fin utvikling på både gulv og vegg med mønstre og farger, en viss bevegelse i retning av mer urbane miljøer og med mer farge. Noen velger også en fondvegg for å skape litt liv i et ellers dempet miljø. For eksempel er vår Pastille Turqoise en herlig frisk farge å våkne opp til, og det finnes også andre spennende alternativ til gulv, som nyhetene Istanbul og Pebbels, sier hun.

Ifølge Mo har produsenten tro på at utviklingen kommer til å fortsette, og de har derfor fokus på å tilby bredde i sortimentet, slik at det skal bli lettere å velge mer spennende varianter.

- Det blir veldig spennende å se hvordan utviklingen fortsetter og om den følger de etablerte trendene, eller om nordmenn er klare for inspirasjon fra de globale trendene som etter hvert gjør seg gjeldende i land som omgir oss, avslutter hun.

 

Dele på Pinterest Istanbul

Istanbul

Mer informasjon

konsument.tarkett.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]