IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Tar svensk trepleie til Norge

Foto: Robert Walmann/ifi.no og OrganoWood

Tar svensk trepleie til Norge

Alanor AS har inngått avtale med OrganoWood AB om distribusjon av deres overflatebehandlingsprodukter i Norge.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under Bygg Reis Deg-messen på Lillestrøm møter oppussingsbransjen hverandre. Det kan fort by på nye og spennende partnerskap.

Se flere bilder
Audun Klauseie hos Alanor

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SØTA BROR: − Vi er stolte over at OrganoWood valgte oss som deres distributør i Norge. De er kjent for sine robuste produkter, sier Audun Klauseie hos Alanor.

Møttes på messestand

Under fjorårets messe kom den norske trepleie-eksperten Alanor i kontakt med den svenske trevirke- og trepleie-produsenten OrganoWood AB.

− Den første samtalen med den svenske distributøren foregikk faktisk på standen til IFI. Det ble et fruktbart møte. Nå er vi valgt som OrganoWoods distributør i Norge, forteller Audun Klauseie fra Alanor.

Voksende virksomhet

Han representerer et selskap som har mer enn 30 års erfaring med overflatebehandling, restaurering og problemløsing. De er også en betydelig aktør på det norske markedet med produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter. Virksomheten vokser, og nå skal det satses på svensk kvalitet.

Se flere bilder
OrganoWood trepleie

Foto: OrganoWood

SØLV OG SOMMER: Treverk fra OrganoWood er modifisert med silisium, som gir lang holdbarhet og grå overflate. Trepleiemidlene kan brukes på alt av treverk. − Pleiemidlene sørger for å skape en sølvgrå patina på treverket, sier Audun Klauseie.

Satser på trepleie

− Vi er stolte over at OrganoWood valgte oss som deres distributør i Norge. I dag produserer de treverk som er modifisert med silisium, noe som gir lang holdbarhet og en sølvgrå overflate. Treproduktene er tilgjengelig via de største grossistene i Norge. De produserer også et trepleiesystem. Det er dette systemet vi skal gjøre tilgjengelig for det norske markedet, sier han.

Se flere bilder
OrganoWood trepleie

Foto: OrganoWood

FOR MILJØET: OrganoWood har produsert trevirke og overflatebehandling i Sverige siden 2011. De har blant annet mottatt utmerkelse for sine miljøvennlige produkter. Nå skal Alanor sørge for suksess for selskapets trepleiemidler i Norge.

Sikker på suksess

Direktør i OrganoWood AB, Jens Hamlin, sier i en pressemelding at han vil nå flest mulig med sine produkter. Han mener Alanor er best rustet til å gjøre jobben.

− Vi er derfor sikre på at et tett samarbeid med Alanor vil bli en suksess, sier han.

For en sølvgrå overflate

Klauseie forteller at det svenske systemet består av tre pleieprodukter.

− «01 Trebeskyttelse» beskytter mot flamme og råte. Du kan kalle det en grunning. Så har vi
«02 Trebeskyttelse» som er smuss- og vannbeskyttelse. Det gjør treverket vannavstøtende. Og så har vi et høykonsentrert vaskemiddel. Produktene kan brukes på nær sagt alt av treverk, inkludert standard impregnert treverk, og sørger for å skape en sølvgrå patina. Produktene er også miljøvennlige og biologisk nedbrytbare, sier han.

Mer informasjon:

Alanor

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Mari Andersen Rosenberg  | 
Selvrensende maling og dekkbeis test
Utendørs

Med selvrensende maling eller dekkbeis som har Smart Flow-teknologi kan du male 20 prosent lengre per dypp i bøtta, sier ekspertene. Den selvrensende teknologien skal også sørge for...

Anna Leikanger Voje  | 
Ny terrasse på en dag
Utendørs

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Chera Westman  | 
Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Chera Westman  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.