IFI logo
Se flere bilder
Stress ned med TV på badet

Foto:

Stress ned med TV på badet

Nå kan du drømme deg bort i badekaret med stearinlys, badeskum og en god film. Nye TV'er åpner mulighetene for baderomsunderholdning.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Baderommet har blitt et av de viktigste oppholdsrom i hjemmene våre. Når vi pusser opp badet er det ikke mye som skal til for å bringe litt ekstra luksus inn i hverdagen.

Stress ned

Et bad er ikke lenger bare et rom hvor man vasker seg, og viktigheten av dette rommet blir bare større og større. I en stressende hverdag er det deilig å ha et rom man kan trekke seg tilbake og pleie seg selv, og for svært mange er dette rommet badet. Baderommet skal innby til ro, avslapping og velvære. Vi pynter det med blomster, stearinlys og aromatiske dufter for å få den rette spa-følelsen og et glimt av luksus i hverdagen.

Det nyeste på baderomsfronten er nå baderoms-TV, spesiallaget for bruk i våtrom. Med disse kan du gjøre avslappingen optimal med favorittprogrammet på tv. Eller hva med en romantisk film?

Vanntett TV

Ved å sette en vanlig TV på et baderom kan man risikere at den tar skade av fukt og kondens, da disse ikke er beregnet på denne typen bruk. Derfor er det en gledelig nyhet at det finnes vanntette TV'er, designet nettopp til bruk på baderom. De er utstyrt med oppvarmet glass foran skjermen som sørger for å motvirke kondens på skjermen, slik at du slipper unødvendig dugg. Selv fjernkontrollen til disse skjermene er tilpasset bruk på våtrom, og er dermed vanntett i tillegg til at den flyter på vann.

Også andre typer rom

Disse TV'ene, ved navn Tilevision, kan også brukes i andre rom enn baderom. De passer fint til bruk på kjøkken, der TV-skjermen kanskje må tåle mer enn i et vanlig oppholdsom. Matlagingen kan jo bli ekstra spennende med en tv installert over skjærebenken, og på den måten kan middagen bli klar selv om fotballkampen eller Hotel Cæsar er i gang.

Skjermene er i widescreen og leveres i størrelse 17" og 23". De er 75 med mer dype.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.