Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Sprek eleganse

Det lille rommet tar nesten luven av hele det nyoppussede huset. Visst er det fint i alle rom, men det er når gjestene må et nødvendig ærend, at de store wow! -utropene kommer.

cloud_download
fullscreen
 • Før: Dette var utgangspunktet da den lille familien tok over huset.

  Foto:

 • DEN DOEN! Gjett om eierne er fornøyde med sin nye do. Tapetet i sort-hvitt ornamikkmønster på tverrveggen bak klosettet gjør susen. Tapetet går også igjen i på veggen ved døren. De andre veggene er malt hvite. Gulvet er sort. I stedet for å ta veggen helt opp over doen, lagde man et lite hyllearrangement til pynteting som utgjør små fargeklatter til det sort-hvite rommet. Den innebygde doen er lett å holde ren og gjør at rommet virker større Håndhåndkle ved døren.

  Foto:

 • Denne tapeten kunne også vært brukt.

  Foto:

 • Denne tapeten kunne også vært brukt.

  Foto:

 • Denne tapeten kunne også vært brukt.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Familien i Oslo-området trengte mer plass og falt for et stort, gammelt hus i nærområdet. Der ville de bo koste hva det koste ville av svette og arbeid. For en grundig oppussing var tvingende nødvendig. Sakte, men sikkert tok rom etter rom form.

Eierne tenkte fornuftig og var ganske forsiktige hele veien i farge- og materialvalg. Men til alt hell hadde husets mamma en forestilling om at hun bare måtte ha mosaikk på kjøkkenet. Mannen ønsket seg noe helt annet, så hva gjør en klok kvinne når hun er fast bestemt på at hun vet best i en diskusjon? Hun allierer seg selvfølgelig med en tredjeperson, denne gang IFIs utskremte interiørkonsulent som klarte å overbevise ektemannen om at visst måtte de ha mosaikk. Imidlertid hadde konsulenten også en agenda: Som betingelse for at fruen skulle få i havn kjøkkenmosaikken, insisterte han på at de skulle la han bestemme tapetet på do.

Et beskjedent krav, syntes damen, og godtok avtalen. Det angrer hun ikke på i dag, selv om hun innrømmer at hun aldri hadde valgt et slikt tapetmønster selv: - Jeg er veldig fornøyd. Vi er stolte av doen vår. Alle som kommer på besøk, uansett alder og kjønn, synes det lille rommet er kjempesprekt. Jeg tror kanskje tapetet hadde blitt for voldsom i en stue eller i et annet rom man skal oppholde seg i lenge om gangen, men på do er det perfekt.

Renhold av tapet

Toalettet regnes ikke som våtrom og du kan derfor bruke de samme tapetkvaliteter der som ellers i huset.  De fleste av dagens tapeter er vaskbare, men fett og smuss fester seg lettest til tekstiltapeter.   Du kan bruke vanlige rengjøringsmidler når du vasker tapetveggene.  Ønsker du å gi dem en real omgang med skrubben, tåles dette best av vinyltapetet som har et plastikkbelegg utenpå.  Her blir ikke tapeten mattere uansett hvor mye du gnir og gnukker.

Oppdatert: 23.03.2015  

Dette ble brukt

Tapet: Vintage 42076 -BORGE

remove_circle_outline

Gulv: Squash 0107 - TEPPEABO

remove_circle_outline
Vegghengt toalett, toalettsete og vask: PRIVAT
Annen løsøre: PRIVAT

Alternative tapetforslag:

Nr.1 Bamboo DAIDBA 105 - INTERIØRAGENTURER

remove_circle_outline

Nr. 2 Cadence 91121-STOREYS

remove_circle_outline

Nr. 3 Borås B11232 -BORGE

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]