IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Spennende interiør med designplater

Foto: Konzept K

Spennende interiør med designplater

Skinn, krokodille, strass, trestruktur, pels - mulighetene er mange. Designplater i PVC er en effektfull nyhet for deg som ønsker noe annerledes i interiøret.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overflateplater i PVC gir en overraskende effekt i hjemmet. De tøffe platene passer fint over kjøkkenbenk, som front på bardisk, som dekordetalj på klesskapet eller andre steder man ønsker en annerledes look.

- Platene er mellom 1-4 mm tykke, så de er lette å kutte til og tilpasse med tapetkniv, sier Heidi Knardahl, daglig leder i Konzept K, som fører produktene i Norge.

SIBU Design finnes med utseende som skinn, liguan, krokodille, pels, skinn med strass, aluminium, blanke overflater, bølgete mønstre, trestrukturer osv. Platene kommer i mål på 2600 x 1000 mm eller 2600 x 990 mm, og kan leveres med enten lim- eller magnetbakside slik at de monteres rett på vegg.

For å se et større utvalg av Konzept Ks spennende produkter, ta en titt på denne videoen.

 

 

 

 

 

Se flere bilder
Spennende interiør med designplater

Foto:

Mer informasjon

www.konzept-k.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.