IFI logo
Se flere bilder
Ny vår med nye vaser

Foto: Konzept K/ifi.no

Ny vår med nye vaser

Hva med å gå våren i møte med en vase fylt av blomster eller greiner fra naturen? Eller la en stilig vase stå alene som et kunstverk i hjemmet? Vaser kan gi et løft til hele rommet. Selection D er en kolleksjon med stilrene vaser som du kan pynte opp med i mange år.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konzept K, som fører Selection D, har tatt inn flere ulike vaser, men utvalget er i realiteten enda større siden du fritt kan velge farge, glans og størrelse i bestillingen.

Smart materiale

Vasene er laget av polyester, et materiale som gjør vasene slitesterke og lette. Det er perfekt for deg som liker å ommøblere eller ønsker å bruke vasen på ulike steder.  

- Polyester gjør at de tåler mer enn keramikkvaser, i tillegg til at de veier mindre, sier Heidi Knardahl i Konzept K som fører vasene. - Hvis du trenger mer tyngde i vasene kan du legge sand i bunnen.

Det er også mulig å bruke vasene utendørs nå som våren nærmer seg. Knardahl anbefaler da en vase med blank eller metallisk lakk for å tåle den ekstra slitasjen.

Trendy

- Vasene er moderne og minimalistiske, og passer godt inn i denne typen hjem, sier Knardahl. I vår er det blant annet naturtrenden som gjelder. De fleste vasene har naturlige linjer som kan være et passende element i denne trenden. Dersom du heller ønsker en kontrast kan du bruke en vase med hardere former og en metallisk lakk.  

Mer informasjon

www.konzept-k.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.