Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Offentlig miljø

Søt musikk på gulvet

  •  
  •   Publisert:
RESTAURANT: I jazzmatsalen skal gjestene føle seg som hjemme. De komfortable stolene i ulike farger og det mørke gulvet gi...   Golvabia
På design- og musikkhotellet Hotell Savoy i Luleå ligger det slitesterke LVT-gulvet MaxWear fra Golvabia i alt fra suiter til treningsrom.
<b>MUSIKKHOTELL:</b> Cocktailbaren på hotellet fungerer som bar og jazzklubb på kveldstid. Her er det særlig viktig at gulvet har gode lydegenskaper.
MUSIKKHOTELL: Cocktailbaren på hotellet fungerer som bar og jazzklubb på kveldstid. Her er det særlig viktig at gulvet har gode lydegenskaper.

Siden det åpnet dørene i august 2014, har det eksklusive hotellet i Best Western-kjeden blitt et populært sted for Luleås innbyggerne og tilreisende til havnebyen i Sverige. Hotellet er tilkoblet «Best Western Plus», kategorien for kjedens mest eksklusive hoteller når det kommer til design, arkitektur, beliggenhet og service. Det ble totalrenovert og bygget ut i 2014, og har blitt et konsepthotell som fokuserer på musikk og design. Fra cocktailbaren kan det høres live jazzmusikk titt og ofte.

Unike egenskaper

<b>RESTAURANT:</b> I jazzmatsalen skal gjestene føle seg som hjemme. De komfortable stolene i ulike farger og det mørke gulvet gir en hjemmekoselig stemning.
RESTAURANT: I jazzmatsalen skal gjestene føle seg som hjemme. De komfortable stolene i ulike farger og det mørke gulvet gir en hjemmekoselig stemning.

I suitene, restauranten, cocktailbaren og treningslokalene ligger gulvet MaxWear fra Golvabia. Her er det lagt samme gulv på svært ulike bruksområder.

– Eieren, Stefan Karlsson, ville ha gulvet på grunn av egenskapene. Det er både behagelig å gå på og veldig slitesterkt. Det er viktig i hotellokaler, sier Stefan Lindström, salgssjef hos Golvabia.

MaxWear er et LVT-gulv utviklet av Golvabia i samarbeid med Europas mest moderne LVT-produsent. Samarbeidet har resultert i et gulv med unike egenskaper, som er egnet både i krevende boligmiljø og i tøffe offentlige miljøer. Gulvet er bygget opp av en korkbakside, som gir gode komfort- og lyddempende egenskaper, en kjerne av HDF og et slitesjikt av vinyl. Noe av det som gjør gulvet så unikt er slitesjiktet. Det er fremstilt av en ny patentert teknologi som herder vinyloverflaten og gjør den hardere og mer slitesterk enn vanlig vinyl.

– Siden gulvet både ligger på suitene, i restauranten og der det spilles live-musikk, er det essensielt at gulvet tåler mye og har gode lydegenskaper, sier Lindström.

Den pregede overflaten gir et tøft utseende, som skaper den rette stemningen på hotellet. Med 5Gklikk er gulvet også enkelt å legge.

<b>MOULIN ROUGE:</b> I suitene kjører hotellet på med Moulin Rouge-stil. Det mørke gulvet bidrar til å gi rommet tyngde. Hotellene i «Best Western Plus»-kategorien skal tilby kvalitet i alle ledd. Da er det viktig at også gulvet har de beste egenskapene.
MOULIN ROUGE: I suitene kjører hotellet på med Moulin Rouge-stil. Det mørke gulvet bidrar til å gi rommet tyngde. Hotellene i «Best Western Plus»-kategorien skal tilby kvalitet i alle ledd. Da er det viktig at også gulvet har de beste egenskapene.

Allsidig gulv

<b>TRENINGSROM:</b> MaxWear er lagt i treningslokalene på hotellet. Alle kantene/skjøtene er behandlet med en voksbasert lakk, for å forbedre motstanden mot at vann trenger ned i fugene.
TRENINGSROM: MaxWear er lagt i treningslokalene på hotellet. Alle kantene/skjøtene er behandlet med en voksbasert lakk, for å forbedre motstanden mot at vann trenger ned i fugene.

I kjelleren på hotellet ligger det som har blitt Luleås største spa. Her er det 500 kvadratmeter med svømmebasseng, behandlingsrom og treningslokaler som gjestene kan benytte seg av. I treningslokalene ligger det samme gulvet som i suitene.

– Her kan lydnivået bli høyt og gulvet kan bli utsatt for vannsøl og tunge vekter. Ettersom MaxWear er et så slitesterkt gulv og tåler at man søler litt med vann, kan det fint brukes på steder som er mer utsatt, som for eksempel treningsrom, forklarer Lindström.

Mer informasjon

Golvabia

Best Western Plus Hotell Savoy i Luleå

Antall rom: 76, derav 20 suiter
Ferdigstilt: 2014
Hotelleier: Stefan Karlsson
Arkitekt: Bengt Aili, Tirsén & Aili Arkitekter
Byggherre: Galären

Leverandør LVT: Golvabia

MaxWear:

  • Korkbakside
  • Overflate av vinyl
  • Kjerne av HDF
  • Bygger 11 mm
  • 5G-klikk

Les også Vinylgulv er ikke hva det en gang var

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Offentlig miljø

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: