Kategorier

Meny

Konto

Smart montering av terrassebord

Det finnes løsninger som gjør at terrassegulvet blir rent og pent uten synlige skruer, kanter og hull.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Smart montering av terrassebord

Foto: Terrassespesialisten

Det er fullt mulig å bruke spiker når du legger terrassebord. Men spikrene har lett for å bli presset ut og opp av bordene. Derfor anbefaler fagfolk at vi bruker skruer. De sitter best og lengst. Men skruehull kan samle vann i gropene og gi mørke flekker.

Skjule innfestingen

For oss som ikke vil ha synlige merker etter spiker og skruer finnes løsningen som kalles skjult innfesting. Dette systemet består av spesialskruer, spesialbits og en skrumal.

Dele på Pinterest Spiker og skruer har begge sine ulemper. La heller terrassen vise seg fra sitt beste når sommeren kommer.

Spiker og skruer har begge sine ulemper. La heller terrassen vise seg fra sitt beste når sommeren kommer.

Sparer treverket

Camo Skrumal er et system som gjør at skruene kommer inn der de skal uten at treverket ødelegges. Skruene festes på skrå inn på sidene av terrassebordene og de spesielle skruene har freseskjær som gjør at bordene ikke sprekker. Det kreves ingen forboring og skrumalen sørger for riktig avstand mellom terrassebordene. 

Dele på Pinterest Slik gjør du det.

Slik gjør du det.

Lever lenger

Vil man senere fjerne bordene, er det bare å skru ut skruene igjen. En av de største fordelene ved å bruke skjult innfesting er at du kan slipe terrassen uten problemer. Det er også en stor fordel å unngå åpne skruehull som slipper inn vann. Det kan igjen bety at bordene får lenger levetid.  

Dele på Pinterest Bordene kan få lengre levetid med skjult innfestning.

Bordene kan få lengre levetid med skjult innfestning.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]