Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Slutt på mugg i dusjen

Er du plaget med at fugemassen i dusj og våtrom blir full av sorte prikker, kan bytte av fugemasse være redningen.

  • En ny type fugemasse holder fugene rene og fri for soprte prikker.

    Foto:

  • En ny type fugemasse holder fugene rene og fri for soprte prikker.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Våtrom må tettes med fugemasse mellom fliser og mellom gulv og vegg. I områder hvor det er jevnt tilsig av fuktighet, for eksempel i dusjnisjen, er soppdannelse ofte et problem. Grunnen til dette er at blandingen av såperester og fukt danner en kjemisk reaksjon med silikonet i fugemassen som igjen gir grobunn for soppen. Selv om disse små soppangrepene stort sett er ufarlige, er de verken særlig pene eller hygieniske.

Ny type fugemasse

Frem til nå har man kun fått bukt med sopproblemer med fugemassen ved hyppig renhold og impregnering av flisene, men nå kan et nytt produkt hindre at soppangrepene oppstår.

AquaSeal er en ny type fugemasse fra Casco. Produktet er ikke basert på silikon, og har et eget antimuggsystem som gjør at muggen ikke vil trives. Med andre ord kan sorte prikker i dusjen nå endelig være en saga blott. Massen gulner ikke, og fargen smitter ikke over på for eksempel marmor eller teglstein.

Både nye og gamle fuger

AquaSeal kan naturligvis benyttes når nye fuger skal legges. Men har du allerede et bad med fugemasse som er misfarget, er heller ikke håpet ute.

Det finnes egne verktøy som er beregnet på fjerning av fuggemasse. Når den gamle fugen er fjernet og det er renset med en renseveske, for eksempel Seal Remover, kan det fuges på nytt med den nye massen.

Oppdatert: 23.04.2013  

Mer informasjon

www.casco.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]