IFI logo
Se flere bilder
Fugeskum for alle årstider

Foto: Casco

Fugeskum for alle årstider

Om man bruker vintermånedene til oppussing eller bygging ute istedenfor peiskos inne, kan i blant lave temperaturer by på problemer. Nå har det kommet et nytt isolerings- og fugeskum til montering av vinduer og dører som kan brukes nesten uansett hva gradestokken viser.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De som har holdt på med større eller mindre prosjekter utendørs på vinterstid kjenner problematikken; noen produkter må bare brukes inne, mens andre er beregnet for bruk utendørs - så lenge det ikke er for kaldt, vel å merke. For å hjelpe folk med dette problemet, har Casco nylig lansert en ny type universalskum.

Ti minusgrader

AllSeason FlexFoam tåler temperaturer fra 30 pluss og helt ned til ti kuldegrader. Produktet kan brukes til alle oppgaver, som for eksempel tetting, isolering, fuging og utfylling rundt karmer, rørgjennomføringer, hulrom og lignende hele året. Det nye skummet kan dermed erstatte både vinterskum, fleksible skum og de fleste typer fuge-/isolasjonsskum.

                                  

Skummet er elastisk og tar opp i seg bevegelse inntil 25 prosent - for eksempel mellom mur og tre. Skummet herder på tre timer, og kan overmales. Det hefter godt til betong, stein, tegl, metall og ulike typer plastprodukter. AllSeason FlexFoam leveres med en dyse hvor doseringspistol kan tilkobles, noe som gjør doseringen enklere. I tillegg leveres det med standard innsprøytningsrør som skrus fast på toppen av dysen.

Mer informasjon

www.casco.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.