Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fugeskum for alle årstider

Om man bruker vintermånedene til oppussing eller bygging ute istedenfor peiskos inne, kan i blant lave temperaturer by på problemer. Nå har det kommet et nytt isolerings- og fugeskum til montering av vinduer og dører som kan brukes nesten uansett hva gradestokken viser.

  • Skummet tåler temperaturer fra 30 pluss og helt ned til ti blå.

    Foto:

  • Slik ser produktet ut.

    Foto:

  • Allroundskummet kan brukes til mange ulike oppgaver.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

De som har holdt på med større eller mindre prosjekter utendørs på vinterstid kjenner problematikken; noen produkter må bare brukes inne, mens andre er beregnet for bruk utendørs - så lenge det ikke er for kaldt, vel å merke. For å hjelpe folk med dette problemet, har Casco nylig lansert en ny type universalskum.

Ti minusgrader

AllSeason FlexFoam tåler temperaturer fra 30 pluss og helt ned til ti kuldegrader. Produktet kan brukes til alle oppgaver, som for eksempel tetting, isolering, fuging og utfylling rundt karmer, rørgjennomføringer, hulrom og lignende hele året. Det nye skummet kan dermed erstatte både vinterskum, fleksible skum og de fleste typer fuge-/isolasjonsskum.

                                  

Skummet er elastisk og tar opp i seg bevegelse inntil 25 prosent - for eksempel mellom mur og tre. Skummet herder på tre timer, og kan overmales. Det hefter godt til betong, stein, tegl, metall og ulike typer plastprodukter. AllSeason FlexFoam leveres med en dyse hvor doseringspistol kan tilkobles, noe som gjør doseringen enklere. I tillegg leveres det med standard innsprøytningsrør som skrus fast på toppen av dysen.

Oppdatert: 05.03.2018  

Mer informasjon

www.casco.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]