Kategorier

Meny

Konto

Slik fjerner du bobler under tapetet

Så utrolig irriterende, men heldigvis ikke en stor sak å fikse. Her er to gode fremgangsmåter for å fjerne luftbobler under tapet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slik fjerner du bobler under tapetet

Foto: ifi.no

Grunnen til at det oppstår luftbobler bak tapetet er mest sannsynlig at det er for lite lim på veggen. Løsningen ligger derfor i å lure tapetlim inn i boblen. Dette kan gjøres på to måter:

 

Metode 1: Med sprøyte

En injeksjonssprøyte fra apoteket fungerer fint til denne jobben. Stikk et lite hull i blæren, og bruk sprøyten til å sprøyte lim inn på veggen bak tapetet. Stryk deretter tapetet på plass.

Husk å være nøye med å tørke bort limrester som tyter ut av hullet med en fuktig klut eller svamp. Limrester blir mer synlige når de har tørket. 

Dele på Pinterest Metode 1: Med sprøyte

Metode 2: Med tapetkniv

Denne metoden består i å lage et snitt i tapetet over boblen. Bruk en skarp tapetkniv, og skjær forsiktig et kryss. Nå kan du trekke flikene til side, påføre lim bak tapetet med en liten pensel, og deretter stryke tapetet på plass igjen.

Også med denne fremgangsmåten er det viktig at alle limrester tørkes bort med en fuktig klut eller svamp før det tørker.

Dele på Pinterest Snitt et kryss

Snitt et kryss

Dele på Pinterest Påfør lim med liten pensel

Påfør lim med liten pensel

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]