Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Slik får du høyere boligpris

Fargerike grep kan gi stor gevinst når du skal selge huset.

cloud_download
fullscreen
 • <b>EKSPERTERTENE:</b> Flüggers fargekonsulenter hjelper deg. − Ta bilder av møbler og kunst på veggene og kom til oss. Vi kan gi tips om enkel oppussing før du skal selge boligen, sier Theres Seljeseth fra Flügger.

  Foto: Flügger

 • <b>FARGER FUNGERER:</b> − En bolig med interiørfarger som fungerer, vil vekke oppmerksomhet. – Mal eller tapetser før du selger, råder Håvard Nilsen, eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling i Asker og Bærum.

  Foto: Aktiv Eiendomsmegling

 • <b>GODE GULV:</b> Megleren fra Asker og Bærum mener gulvet setter stemningen i rommet. Lyse tregulv er populært blant boligkjøpere nå, sier han.

  Foto: Saga Parkett

 • <b>FRISTER:</b> Det er den gode følelsen du skal skape, slik at kjøperen faller for stemningen.

  Foto: Flügger

 • <b>NYE VEGGER:</b> – Bruk tapet eller maling og gi hjemmet en enkel fornyelse før salg, råder fargekonsulent Theres Seljeseth.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse

Å selge boligen med størst mulig gevinst er en kunst som krever presisjon og egeninnsats. Vi har spurt ekspertene om hva de mener er nøkkelen til suksess på boligmarkedet i 2019.

Skap den gode stemningen

− For det første: Nå skal det ikke lenger være hvitt. Bruk farger som skaper harmoni i huset. Det er den gode følelsen du skal skape, slik at kjøperen faller for stemningen. Enten slik at de vil flytte rett inn, eller at de ser muligheter. Det er derfor lurt å bruke grønne planter, puter, tekstiler og gardiner. Det skaper en lun stemning, særlig nå om vinteren, forteller Theres Seljeseth fra Flügger i Drammen.

Farger før boligsalg

FRISTER: Det er den gode følelsen du skal skape, slik at kjøperen faller for stemningen.
camera_alt (Flügger)

Utdanner fargeeksperter

Flügger fargekonsulenter

EKSPERTERTENE: Flüggers fargekonsulenter hjelper deg. − Ta bilder av møbler og kunst på veggene og kom til oss. Vi kan gi tips om enkel oppussing før du skal selge boligen, sier Theres Seljeseth fra Flügger.
camera_alt (Flügger)

Hun er en av ni håndplukkede medarbeidere fra fargespesialisten som har gjennomgått en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning. Utdanningen gjør henne bedre rustet til å gi kunder råd om farger, interiør og materialvalg.

Enkel romfornyer

− Det er ikke alle som har råd til å leie stylist og stylingmøbler når de skal selge boligen. Jeg mener det er smart å bruke noen penger på maling slik at du fornyer rommene. Ta bilder av møbler, eksisterende tapet eller bilder på veggene. Det kan være utgangspunkt for nye veggfarger. Kom også gjerne til butikken, så gir vi deg råd om hva som fungerer, sier Seljeseth.

Farger som fungerer

Oppussing før boligsalg

FARGER FUNGERER: − En bolig med interiørfarger som fungerer, vil vekke oppmerksomhet. – Mal eller tapetser før du selger, råder Håvard Nilsen, eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling i Asker og Bærum.
camera_alt (Aktiv Eiendomsmegling)

Håvard Nilsen, eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling i Asker og Bærum, mener også helhetsinntrykket er viktig når kjøpere ser på bilder eller kommer på visning.

− Sørg derfor for at alle rommene presenteres skikkelig. Mal eller tapetser der det trengs, og velg farger som fungerer sammen. Riktig fargevalg kan gi deg stor gevinst, sier han.

Gleder på gulvet

Megleren mener det gjelder å skille seg ut i boligmarkedet.

− Et gulv som kler rommet er også noe kjøpere legger merke til nå. Vi erfarer at lyse tregulv er i vinden. Men også her er helhet viktig. Alle overflater må fungere sammen i farger og stil, sier han.

Når detaljene teller

Det første Nilsen sier til sine kunder som skal selge, er at de må gå over hvert rom med lupe.  

− Se etter sprekker som må tettes, fullfør listing og småfiks. Husk at kjøpere legger merke til hver minste detalj som ikke er i orden. Vis at du er nøye og har stelt pent med boligen, sier han.  

Nytt gulv før boligsalg

GODE GULV: Megleren fra Asker og Bærum mener gulvet setter stemningen i rommet. Lyse tregulv er populært blant boligkjøpere nå, sier han.
camera_alt (Saga Parkett)

Oppdatert: 03.01.2020  
Annonse
Obligatorisk felt
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
close

Les mer

[Some text some message]