Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Se hva 20 prosent slurver med å vaske!

  Geberit
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
80 prosent av oss vasker alltid hendene etter et toalettbesøk. I disse influensa- og omgangssyketider er det en skremmende tanke at resten slurver.

Tallene kommer frem av en undersøkelse utført av analyseinstituttet YouGov på oppdrag av Geberit.

Selv om riktignok 17 prosent av disse svarer at de nesten alltid vasker hendene etter et toalettbesøk, er det fortsatt en andel som svarer at de nesten aldri eller aldri rengjør hendene. Generelt sett er det menn som trekker statistikken i gal retning, men begge kjønn er skyldig i slurv. 

Tiltak som forbedrer hygienen

Eksempel på berøringsfritt betjeningspanel. I serien Sigma 80 kan man få panelet med LED-lys.
Eksempel på berøringsfritt betjeningspanel. I serien Sigma 80 kan man få panelet med LED-lys.

I samme undersøkelse svarer totalt 31 prosent av nordmenn at de ønsker seg bedre hygiene ved toalettbesøk. Det sterkeste ønsket ligger i aldersgruppen 18-34 år, der 36 prosent gjerne kunne tenke seg bedre hygiene. For å hindre bakteriespredning på badet, er derfor stadig flere opptatt av å skaffe seg berøringsfrie alternativer til tradisjonelle knapper og håndtak.

- Berøringsfrie løsninger kommer det også stadig mer av – spesielt på betjeningspanelet for spyling av toalettet. Mange ønsker berøringsfritt av hygieneårsaker, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.

En berøringsfri servantkran vil kanskje ikke hjelpe gjengen som uansett dropper å benytte vasken etter toalettbesøket, men et berøringsfritt betjeningspanel for nedspyling vil på en annen side gjøre sin del av jobben for å hindre i alle fall noe bakteriespredning ut av baderommet.

Dette ble brukt:

Mer informasjon

www.geberit.no

Les også Velvære og design er trend på badet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: