IFI logo
Se flere bilder
Sanselig og taktilt med urban tapet

Foto: Flügger farve

Sanselig og taktilt med urban tapet

Med farget sparkel, metallisk pasta og unike malinger har Detale Cph etablert seg som varemerket for vegger med «wow»-effekt. Nå kommer også en tapetkolleksjon med samme DNA.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling, og har med produktseriene Kabric, Space og KC14 inntatt en posisjon som trendskaper for veggdekor med sin kule og unike effekter. Produktene føres i Norge av butikkene i Flügger farve.

 

Nå lanseres den første tapetkolleksjonen med samme urbane og minimalistiske DNA som malingen, metallpastaen og den fargete dekorsparkelen har. Tapetene i serien «Edge» har en dekorativ papiroverflate på en fiberbakside som er enkel å sette opp. Dekorene er klassiske og sanselige med taktile effekter og teksturert overflate som gir et særpreget uttrykk. 

Se flere bilder
Edge Pretty Paris

Foto: Flügger farve

EDGE: Den nye tapetkolleksjonen fra Detale Cph/Flügger farve, kommer i seks ulike design som er oppkalt etter ulike storbyer. Denne heter Pretty Paris.

Seks stiler i fem farger

– En helt ny produksjonsteknikk gjør også at tapetet får en 3D-effekt i overflaten, sier Susanne Dahl hos Flügger.

 

Edge er delt inn i seks urbane stiler som er oppkalt etter noen av verdens mest kjente metropoler innen design og estetikk: «Cosy Copenhagen», «Laidback London», «Modern Moscow», «Pretty Paris», «Sassy Stockholm” og «Timeless Tokyo». Alle seks stiler kommer i fem matchende farger i en dempet ton-i-ton-fargeskala hentet fra naturen. 

Se flere bilder
Edge Cosy Copenhagen

Foto: Flügger farve

COSY COPENHAGEN har et design som minner om fiskebeinsmønster. Designet kommer i fem duse farger. 

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.