Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Sanselig og taktilt med urban tapet

Med farget sparkel, metallisk pasta og unike malinger har Detale Cph etablert seg som varemerket for vegger med «wow»-effekt. Nå kommer også en tapetkolleksjon med samme DNA.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sanselig og taktilt med urban tapet

Foto: Flügger farve

Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling, og har med produktseriene Kabric, Space og KC14 inntatt en posisjon som trendskaper for veggdekor med sin kule og unike effekter. Produktene føres i Norge av butikkene i Flügger farve.

Nå lanseres den første tapetkolleksjonen med samme urbane og minimalistiske DNA som malingen, metallpastaen og den fargete dekorsparkelen har. Tapetene i serien «Edge» har en dekorativ papiroverflate på en fiberbakside som er enkel å sette opp. Dekorene er klassiske og sanselige med taktile effekter og teksturert overflate som gir et særpreget uttrykk. 

Dele på Pinterest Edge Pretty Paris

Foto: Flügger farve

EDGE: Den nye tapetkolleksjonen fra Detale Cph/Flügger farve, kommer i seks ulike design som er oppkalt etter ulike storbyer. Denne heter Pretty Paris.

Seks stiler i fem farger

– En helt ny produksjonsteknikk gjør også at tapetet får en 3D-effekt i overflaten, sier Susanne Dahl hos Flügger.

Edge er delt inn i seks urbane stiler som er oppkalt etter noen av verdens mest kjente metropoler innen design og estetikk: «Cosy Copenhagen», «Laidback London», «Modern Moscow», «Pretty Paris», «Sassy Stockholm” og «Timeless Tokyo». Alle seks stiler kommer i fem matchende farger i en dempet ton-i-ton-fargeskala hentet fra naturen. 

Dele på Pinterest Edge Cosy Copenhagen

Foto: Flügger farve

COSY COPENHAGEN har et design som minner om fiskebeinsmønster. Designet kommer i fem duse farger. 

LES OGSÅ
Annonse
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]