Kategorier

Meny

Konto

Riktig renhold bevarer treverket

Riktig stell og vedlikehold er nødvendig for å bevare treets vakre utseende og naturlige lød. Oljede gulv lever lenger med riktig vedlikehold.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Riktig renhold bevarer treverket

Foto: Produsenten

Tre er fra naturens side utstyrt med spesielle egenskaper som gjør det til et unikt og levende materiale. Feil rengjø­ringsmetoder kan tørke ut materialet og ødelegge det.

Ved vask og vedlikehold av oljede treflater bør det brukes tresåper som er basert på natur­lige vegetabilske fettstoffer. Disse evner å trekke dypt inn i treet, og etterlater en mi­kroskopisk, pustende såpefilm på overflaten som beskytter treet mot slitasje og videre nedsmussing. Såper basert på animalske fettsyrer kan tørke ut og avfette overflaten, slik at treets naturlige egenskaper svekkes med oppsprekking som følge.

Beskytter treverk

WOCAs tresåper er basert på soyafett og kokosfett. Såpevannet løser opp og fjerner smuss og gir samtidig treet en beskyttende overflate.

Natursåpe på sprayflaske kan brukes til den daglige rengjøringen av alle typer treoverflater. Såpen sprayes på og tørkes vekk med en bomullsklut. Den ukentlige gulvvasken gjøres i gulvets lengderetning med klut eller godt oppvridd mopp. Bruk gjerne to bøtter - én med såpevann og en til å skylle kluten eller moppen i.

Den nye generasjo­nen etiketter på emballasjen har QR-koder som leder til et digitalt showroom med pedagogisk trinnvis bruksanvisning og demonstrasjons­film.

Mer informasjon:

www.ibg.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]