IFI logo
Se flere bilder
Rask fornyelse med veggpaneler

Foto: Fibo-Trespo

Rask fornyelse med veggpaneler

Med ferdig behandlede veggpaneler skjer forandringen på rekordtid, og rommets karakter endres totalt. Her er noen av høstens nyheter!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes veggpaneler til alle typer rom i produsenten Fibo-Trespos rikholdige portefølje. Flere flisstørrelser og overflater, samt mange farger og design, byr på store muligheter for å skape personlige løsninger – ikke minst blant nyhetene, som lanseres på messen Bygg Reis Deg 14.-17. oktober.

- Vi er stolte av at vi nå kan tilby våre kunder over 700 varianter å velge imellom i vår veggpanelkolleksjon, sier Per Jåtog, salgs- og markedsdirektør i Fibo-Trespo. 

Se flere bilder
Delikat bad med Colour Collection, i fargene Hanoy og Rhodos.

Foto:

Delikat bad med Colour Collection, i fargene Hanoy og Rhodos.

Colour Collection

Veggpanelene med høyglans overflate er etterspurt, og nå har også de fått smalere fuger. Nå teller kolleksjonen hele 28 forskjellige farger og man kan velge mellom 8 flisstørrelser. En ny serie med ekstra matt overflate er også klar, så her står mulighetene nærmest i kø!

Marcato

Hvite paneler med smale, hvite fuger så dagens lys i sommer, og nå er serien utvidet med nye design og flisstørrelser – totalt 28 kombinasjoner. I tillegg finnes det også paneler med smale, grå fuger, som nå også har fått nye design.

Kitchen Board

Her er veggpanelene spesialtilpasset for montering mellom kjøkkenbenk og overskap, og tåler både vannsprut og temperatursvingninger. 8 nye design øker valgmulighetene også på dette området. 

Crescendo

Denne kolleksjonen har et tredimensjonalt trykk, med høydeforskjell mellom flis og fug, og kan skilte med fire nye design med stort flismønster. Ønsker du et mer eksklusivt uttrykk, kan Crescendo være løsningen. 

Se flere bilder
Gris Grande og Negro Grande fra kolleksjonen Crescendo.

Foto:

Gris Grande og Negro Grande fra kolleksjonen Crescendo.

Mer informasjon:

Fibo-Trespo

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.