Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Fargesetting

Rask fornyelse med veggpaneler

  •  
  •   Publisert:
Stilige rammer med veggplater fra kolleksjonen Marcato, i designene Grand Piano og Athen White.   Fibo-Trespo
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Med ferdig behandlede veggpaneler skjer forandringen på rekordtid, og rommets karakter endres totalt. Her er noen av høstens nyheter!
Delikat bad med Colour Collection, i fargene Hanoy og Rhodos.
Delikat bad med Colour Collection, i fargene Hanoy og Rhodos.

Det finnes veggpaneler til alle typer rom i produsenten Fibo-Trespos rikholdige portefølje. Flere flisstørrelser og overflater, samt mange farger og design, byr på store muligheter for å skape personlige løsninger – ikke minst blant nyhetene, som lanseres på messen Bygg Reis Deg 14.-17. oktober.

- Vi er stolte av at vi nå kan tilby våre kunder over 700 varianter å velge imellom i vår veggpanelkolleksjon, sier Per Jåtog, salgs- og markedsdirektør i Fibo-Trespo. 

Colour Collection

Veggpanelene med høyglans overflate er etterspurt, og nå har også de fått smalere fuger. Nå teller kolleksjonen hele 28 forskjellige farger og man kan velge mellom 8 flisstørrelser. En ny serie med ekstra matt overflate er også klar, så her står mulighetene nærmest i kø!

Marcato

Hvite paneler med smale, hvite fuger så dagens lys i sommer, og nå er serien utvidet med nye design og flisstørrelser – totalt 28 kombinasjoner. I tillegg finnes det også paneler med smale, grå fuger, som nå også har fått nye design.

Kitchen Board

Her er veggpanelene spesialtilpasset for montering mellom kjøkkenbenk og overskap, og tåler både vannsprut og temperatursvingninger. 8 nye design øker valgmulighetene også på dette området. 

Crescendo

Denne kolleksjonen har et tredimensjonalt trykk, med høydeforskjell mellom flis og fug, og kan skilte med fire nye design med stort flismønster. Ønsker du et mer eksklusivt uttrykk, kan Crescendo være løsningen. 

Mer informasjon

Fibo-Trespo

Les også Den neglisjerte halvmeter'n

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Fargesetting

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: