Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Plater for våtrom og kjøkken

I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren.

 • Kjøkkenplatene gjør fornyelsen av kjøkkenet til en rimelig og lite arbeidskrevende jobb. Foto: FiboTrespo

  Foto:

 • Platene monteres direkte på stenderverket, og man trenger ikke gipsskiver, membran, fliser og fugemasse. Foto: Smartpanel

  Foto:

 • Tak-Ess er et spesifikt produkt blant mange konkurrerende, men det brukes også slendtrianmessig som betegnelse på himlingsplater av generell type. Foto: Smartpanel

  Foto:

 • Til våtromssystemene hører monteringslister, spesielle fugemasser og rengjøringsmidler for bruk ved montering. Foto: Fibo Trespo

  Foto:

Annonse
Annonse
Platene monteres direkte på stenderverket, uten separat membran.

Platene monteres direkte på stenderverket, uten separat membran.

Både Fibo Trespo og Smartpanel Tiles er våtromsgodkjente produkter med membran og en tiltalende overflate i ett. Platene monteres direkte på stenderverket, og man trenger ikke gipsskiver, membran, fliser og fugemasse, og man kan dusje direkte på platene siden de er garantert fuktsikre.

Til våtromssystemene hører monteringslister, spesielle fugemasser og rengjøringsmidler for bruk ved montering.

Platene lages av kryssfiner eller MDF, laminert på frem- og bakside av et høytrykkslaminat. Dette gir en fuktsikker konstruksjon og mange designmuligheter.

Smartpanel Tiles finnes i 35 ulike varianter: i sort, hvitt, grått og rødt, i blank og matt utførelse og en rekke design som minner om ulike flisformater, fra mosaikker til store fliser.

Fibo Trespos våtromsplater kommer i 338 ulik design, som ser ut som fliser, marmor, mosaikk, tre og skifer, og i mange forskjellige klassiske og trendy farger.

Plate for skvettsonen på kjøkkenet

Kjøkkenplatene gjør fornyelsen av kjøkkenet til en rimelig og lite arbeidskrevende jobb.

Kjøkkenplatene gjør fornyelsen av kjøkkenet til en rimelig og lite arbeidskrevende jobb.

En variant av baderomspanelene er kjøkkenplatene. Platene er tilpasset halvmeteren mellom benkeskap og veggskap, og har en overflate som gjør dem enkle å holde rene. De monteres direkte på eksisterende vegg eller på stenderverket og beskytter mot søl, flekker og varme.

Kjøkkenplatene gjør fornyelsen av kjøkkenet til en rimelig og lite arbeidskrevende jobb. Smartpanel Kitchen og Fibo Trespo Kitchen Board kommer i flere ulike design og kan enkelt kombineres for å skape et unikt utseende. Kvaliteten er den samme som på baderomspanelene, bare formatene skiller.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Södra Interiør

Forestia

Smartpanel

Fibo Trespo

 

Noen eksempler for tak:

Södra Interiörs MDF-plater dekker 110 cm i bredden, og 2,4 meter eller 4,2 meter i lengden. Platene har spikerfals for skjult innfestning, og endespont for usynlig skjøting også i lengden.

Smartpanel Tak ferdigmalte panelbord gir et flott og solid tak på rekordtid. Panelplatene er enten malte eller folierte med hvit utførelse og dekker 14 cm i bredden. Hver plate er 4,2 meter lang.

Tak-Ess er et produkt fra Forestia, som inngår i Byggma Group, og finnes i tre størrelser ; 60 x 120 cm, 30 x 120 cm og 60 x 60 cm, og fem forskjellige dekorer.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]