IFI logo
Se flere bilder
Rå eleganse

Foto:

Rå eleganse

Et baderom skal overleve mange motetrender. Derfor er en enkel og elegant bekledning, som forener det praktiske med et anstrøk av luksus og personlighet, alltid en god investering.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rektangulære fliser opplever nå en rennesanse, fordi formatet på et elegant vis kan være med på å understreke en stram innredning og sette fokus på tidens aktuelle sanitærutstyr, som er inspirert av japansk enkelhet og vannrette linjer.

Det rektangulære formatet er flott når det blir brukt konsekvent, men det gjør seg også godt i samspill med større og mindre kvadratiske fliser eller med små mosaikker.

Hos flisgrossisten Höganäs har man erfaring for at et langtidsholdbart baderom stiller store krav til de anvendte materialer - ikke minst til de altdominerende gulv- og veggbekledninger.  Derfor lanserer Höganäs nå en ny fliskolleksjon med det Rock-inspirerende navnet Rolling Stones, som treffer midt i kryssingen mellom det tidløse og det som er trendy.

Marmor look

Det er snakk om en serie robuste og praktiske fliser med et eksklusivt marmor look.  Flisene, som fås i en matt og en blank variant, produseres i en rekke delikate naturfarger fra sand over til rosa til grå og sort.  De leveres i format 45x45cm, 33,3x33,3cm og 18x18cm, samt i de moderne rektangulære mål:  33,3x50cm 25x33,3cm og 13x20cm.

Den nye fliskolleksjonen fra Höganäs rommer ikke kun de elementer som skal til for å skape et stramt, rått og enkelt baderom.  En "vifte" av dekorative border med metalleffekter, stiliserte mønstre og diskrete fargekombinasjoner, gir også mulighet for en mer ornamentreal innredning.

De ekstraordinære store flisformater gjør også Rolling Stones velegnet til belegninger i entreer, kjøkkener og oppholdsrom.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.