Kategorier

Meny

Konto

Pakk inn julegavene i tapet

Har du tapetrester, er du heldig. Bruk de til innpakningspapir, gaveposer eller kort. Det er både miljøvennlig og ekstra god kvalitet. Og om du ikke har rester, kan du alltids kjøpe en rull eller to.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Pakk inn julegavene i tapet

Foto: Elna Høyer-Dahl/ifi.no

Bruk det som innpakningspapir, lag gaveposer eller kort. Tapetrester kommer til nytte nå før jul, og det kjennes godt å kunne bruke opp av det som ligger og tar plass. Fint blir det også. Du kan også pynte metallbokser, fyrstikkesker eller lage julelenker til treet. Det er bare fantasien som setter grenser.

LES OGSÅ: Syv slag til juleverkstedet 

Både tapet og tekstil kan gjerne benyttes som julegaveinnpakning. Det gjelder bare å finne fram sine kreative evner og tenke litt utenfor den vante boksen.

Dele på Pinterest Tapet som gaveinnpakning

Foto: Elna Høyer-Dahl/ifi.no

FLERBRUK: Det er mange muligheter med tapetrester, som gaveinnpakning og gavepose til vin.


Dele på Pinterest Pynte fyrstikkesker med tapet

Foto: Elna Høyer-Dahl/ifi.no

FYRSTIKKESKER: La den kreative delen i deg få kose seg med "voksenjulepynt", ved for eksempel å tapetsere fyrstikkesker. Mange av dem kan også brukes året rundt.

Godt bevarte hemmeligheter

– Supert om man har noe reste-tapet. Og siden tapet for det aller meste har høy opasitet, det vil si at du kan tapetsere en lys tapet utenpå en mørk vegg og det ikke synes igjennom, så kan du være trygg på at pakkene er godt bevarte hemmeligheter helt frem til den 24., sier Birgit Torkildsby hos Borge.

Og det er ikke sikkert du trenger å kjøpe noe som helst. Gamle tapet- og tekstilrester er for eksempel ypperlige til innpakning. Tapetene kan ha mange fine farger eller mønstre, og er tykkere og derfor enklere å pakke inn med enn det billigste gavepapiret som det går hull på bare det skuer et spisst hjørne.

TIPS: Lag den perfekte vertinnegaven i form av poser og papir, og fyll dem med hjemmelagde godsaker.

Dele på Pinterest Pakke inn gaver i tapet

Foto: Elna Høyer-Dahl/ifi.no

DET LILLE EKSTRA: Med tapet som innpakningspapir kan du få utløp for kreativiteten samtidig som du får personlige gaver med det lille ekstra.


Dele på Pinterest Pakke inn gaver i tapet

Foto: Elna Høyer-Dahl/ifi.no

KREATIV JULEGAVEPAKKING: Innpakningspapir koster ikke skjorta. Men ønsker du å bruke opp gamle tapetrester, eller å lage ekstra fine pakker i år, gjelder det å finne på noe annet enn skjørt papir på rull.

Dette trenger du:

Noe å gi bort

Tapet på rull eller tapetprøver

Bånd og snor

Noe å pynte med, gjerne fra naturen

Litt fantasi

Saks og tape

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]