Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Oppussingskos i påsken

Mens mange forbinder påsken med hyttekos, skiturer og solbrente neser, så er det andre som benytter fridagene i byen blant malingsspann og tapetruller.

  • Oppussingskos i påsken

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

- Vi har merket et voldsomt trykk i butikken hele forrige uke og denne uken før påskeferien, forteller Finn Vaagseter, daglig leder hos Fargegalleriet i Molde. Det er tydelig at mange nordmenn har planer om å pusse opp i påsken, og det er en trend som synes å bli sterkere fra år til år.

I en travel hverdag er det mange som må skyve på de litt større oppussingsprosjektene og da blir påsken en fin anledning til å få jobbene unna.

- Godt nok er vi nordmenn født med ski på bena men så er vi også verdensmestre i oppussing, sier Vaagseter. Så mens noen legger ut over vidda med appelsiner og kvick lunsj i sekken, er andre i full sving med å rive opp gulvet og tapetsere om veggene.

Med malespann på hytta

Men det er ikke bare hjemmet som skal pusse opp. Mange drar også med seg maling- og lakkspannet på hytta.

- Da kan man slå to fluer i et smekk, og kanskje få tid til både hyttekos og skiturer mens man bruker de dårlige værdagene til å oppgradere hytta, sier Anne Grethe Engell hos Colibri Fargehandel i Drammen.

Planlegg!

- Hvis påsken er satt av til oppussing, er det fryktelig kjedelig å oppdage at du ikke har alt du trenger når butikkene er stengt og hele kjøkkeninnredningen ligger i en haug på gulvet, sier Engell. Gå igjennom hele prosessen i hodet og sørg for at du har alt av redskaper og produkter i hus før butikkene stenger skjærtorsdag. Og kjøp heller litt for mye enn for lite. Et uåpnet malingspann eller sparkelmasse kan normalt byttes hvis du tar vare på kvitteringen.

Oppdatert: 03.12.2015  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]