Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Oppussingskos i påsken

Mens mange forbinder påsken med hyttekos, skiturer og solbrente neser, så er det andre som benytter fridagene i byen blant malingsspann og tapetruller.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Oppussingskos i påsken

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi har merket et voldsomt trykk i butikken hele forrige uke og denne uken før påskeferien, forteller Finn Vaagseter, daglig leder hos Fargegalleriet i Molde. Det er tydelig at mange nordmenn har planer om å pusse opp i påsken, og det er en trend som synes å bli sterkere fra år til år.

I en travel hverdag er det mange som må skyve på de litt større oppussingsprosjektene og da blir påsken en fin anledning til å få jobbene unna.

- Godt nok er vi nordmenn født med ski på bena men så er vi også verdensmestre i oppussing, sier Vaagseter. Så mens noen legger ut over vidda med appelsiner og kvick lunsj i sekken, er andre i full sving med å rive opp gulvet og tapetsere om veggene.

Med malespann på hytta

Men det er ikke bare hjemmet som skal pusse opp. Mange drar også med seg maling- og lakkspannet på hytta.

- Da kan man slå to fluer i et smekk, og kanskje få tid til både hyttekos og skiturer mens man bruker de dårlige værdagene til å oppgradere hytta, sier Anne Grethe Engell hos Colibri Fargehandel i Drammen.

Planlegg!

- Hvis påsken er satt av til oppussing, er det fryktelig kjedelig å oppdage at du ikke har alt du trenger når butikkene er stengt og hele kjøkkeninnredningen ligger i en haug på gulvet, sier Engell. Gå igjennom hele prosessen i hodet og sørg for at du har alt av redskaper og produkter i hus før butikkene stenger skjærtorsdag. Og kjøp heller litt for mye enn for lite. Et uåpnet malingspann eller sparkelmasse kan normalt byttes hvis du tar vare på kvitteringen.

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]