Kategorier

Meny

Konto

Påsken: Høytid for oppussing

- Påsken har utviklet seg til å bli en høytid for oppussing, sier Thomas Sletvold fra Fargerike Sletvold på Jessheim.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Påsken: Høytid for oppussing

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanskje det stemmer at mange nordmenn fortsatt drar på fjellet i påsken, men det er i hvert fall ingen tvil om at vel så mange velger å bli hjemme for å pusse opp!

- Vi merker et voldsomt trykk fra folk som ønsker å pusse opp i påsken, sier Sletvold. Det er ikke mange år siden vi var blant de eneste som holdt åpent i påsken, men nå har de fleste innsett at det lønner seg.

- Det virker som om de aller fleste har planlagt et eller annet malingsprosjekt i påsken, så maling - både innen- og utendørsmaling - selger vi mye av. I tillegg skal folk legge parkett eller fliser, og i det siste har vi også merket en større etterspørsel etter tapet, sier Torstein Valla fra Vakre Hjem Munkelia.

Satser på kvalitet

Den lave renten har ført til at folk har flere penger mellom hendene, og det virker som om mye av pengene brukes til oppussing av hjemmet. - Vi merker at folk er blitt mer kvalitetsbevisste og ønsker å investere i gode produkter, sier Rolf Olav Olsen, daglig leder hos Enes og Olsen Malerforretning. - Det er gledelig å se at folk har begynt å fokusere på mer enn billige tilbud og kortsiktige løsninger, og heller vil ha holdbarhet og kvalitet.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]