Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse
IBG

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk før du beiser på ny.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Med tørrsliping av trebord kan en flisete og skjoldete terrasse både renses og slipes, samt oljes eller beises i løpet av én og samme dag. Med tørrsliping sparer du mye tid. 

Lei deg en slipemaskin

Hos godt utstyrte fargehandlere og utleieselskaper for maskiner, kan du leie en maskin som sliper terrassebord på en helt ny måte. Med roterende børster istedenfor slipepapir, fjernes fliser og død ved og rester av gammel overflatebehandling, helt uten bruk av vann og kjemikalier.

– Maskinen heter Blitz og er en terrassesliper eller terrasserenser som bruker børster for å få bort smuss, rester av gammel beis og det du måtte ha på terrassen, sier Owe Busland hos Industri- og Bolipgrodukter, IBG.

Maskinen renser og sliper cirka 50 kvadratmeter treterrasse på en time, og er enkel å manøvrere. Der du ikke kommer til med den store maskinen, brukes en handholdt børste som inngår i leiepakken. Begge maskiner kobles til en integrert støvsuger som tar hånd om alt støv fra slipingen.

Dele på Pinterest utleiemaskin

Foto: Chera Westman/ifi.no

UTSTYRET: Maskinen kan leies fra faghandel og utleieselskaper.  

Annonse

Uten vann

– Når du er ferdig med å slipe, støvsuger du lett over. Deretter er terrassen klar for overflatebehandlig. Dette er en ren tørrsliping, og du kan gå rett på med de produkter du ønsker å bruke, og må ikke vente på tørk, sier Busland.

– I løpet av en helg har du da fått en helt ny terrasse, sier Busland. 

Dele på Pinterest bruker børster

Foto: Chera Westman/ifi.no

BØRSTER: Blitz bruker patenterte børster til å fjerne død ved, smuss og rester av gammel overflatebehandling fra en slitt terrasse.

Dele på Pinterest integrert støvsuger

Foto: Chera Westman/ifi.no

STØVSUGER: En integrert støvsuger samler opp støv fra sliping fra både håndholdt og stor maskin. Før overflatebehandling støvsuges treterrassen med den samme støvsugeren. 


Annonse
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]