Kategorier

Meny

Konto

Toaletter med nettilkobling og fjernkontroll

Trodde du toalettene er tidsriktige så lenge de er vegghengte? Tro om igjen. Om du skal være helt oppdatert, er funksjoner som oppvarmet sete, luktavsug, lys og integrert dusj og tørrer også et must!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Toaletter med nettilkobling og fjernkontroll

Foto: Geberit

Det skjer stadig noe nytt, også innen toaletter. Skal du renovere et bad eller bygge nytt, er strøm til toalettet blant det første du bør sørge for.

- Vi er et land som henger langt fremme i teknologiutviklingen, samtidig som vi har høyt fokus på velvære. At vi nå begynner å trekke teknologien inn på badet er derfor ikke overraskende, faktisk er det mer overraskende at vi ikke har gjort det tidligere, sier Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no.

Dele på Pinterest Doen kan nå gjerne ha egen fjernkontroll.

Doen kan nå gjerne ha egen fjernkontroll.

Stadig nytt på toalettfronten

VVS-produsenten Geberit er markedsleder på sitt felt i Norge, og har stort fokus på å finne nye løsninger som skal forenkle og forbedre folks hverdag. Deres toalettsystem med integrert dusj, AquaClean, har høstet mye oppmerksomhet de siste årene, og med nyheten AquaClean Mera er teknologien dratt enda et steg lengre. I tillegg til effektivt og behagelig å rengjøre og tørke deg etter at du har gjort ditt fornødne, har det en rekke tilleggsfunksjoner som skal gi dobesøket det lille ekstra.

- Et diskret orienteringslys, toalettlokk som åpnes og lukkes automatisk, oppvarmet toalettsete, tørrer og luktavsug er blant tilleggsfunksjonene som gir dette toalettet den ekstra luksusfølelsen. Funksjonene betjener man selv fra en brukervennlig fjernkontroll, forklarer Wenche Sydhagen hos Geberit.

Dele på Pinterest Dusjtoalettet AquaClean har fått mye oppmerksomhet, og har i høst blitt lansert med enda flere funksjoner.

Dusjtoalettet AquaClean har fått mye oppmerksomhet, og har i høst blitt lansert med enda flere funksjoner.

Dele på Pinterest Selve skålen er utformet med en asymmetrisk, indre geometri.

Selve skålen er utformet med en asymmetrisk, indre geometri.

Selve skålen er utformet med en asymmetrisk, indre geometri som skal gjøre at toalettet spyles ekstra grundig og stille, og toalettseteoppvarmingen utløses av en avstandssensor som starter allerede når du nærmer deg toalettet.

Dette toalettet krever ingen annen ekstra planlegging enn nettilkobling, og monteres av rørlegger, på lik linje med andre toaletter.

Mer informasjon

Geberit

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]