Kategorier

Meny

Konto

Magisk og metallisk, eller helt naturlig

Høstmørket er i ferd med å senke seg, og sommerens fylte energibatteri begynner å tømmes. For noen kan det hjelpe med litt forandring. Kanskje kan en nytapetsert vegg eller stue forbedre både humør og energinivå?

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Magisk og metallisk, eller helt naturlig

Foto: Borge

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høstens tapetnyheter byr på mange friske nyheter, og tapeter med metallisk glans, men ikke av det glorete slaget.

- Å tapetsere en vegg koster ikke så mye når du gjør det selv, poengterer Nina Cathrine Pettersen, markedssjef hos John O. Borge AS. Det tar heller ikke lang tid med dagens moderne tapeter og hjelpemidler.

Metallisk for folk flest

Noen får assosiasjoner til til glossy 70-tall, discofeber eller glamorøse Hollywood-stjerner når man snakker om metalliske trender, men høstens metalliske farger er av det avdempede slaget.


- Metalliske effekter i tapeter er i ferd med å slå igjennom på det norske markedet, forteller Pettersen.

Et eksempel på metallisk fibertapet som er godt mottatt er Eco Metallic.


- Det er et "snilt" tapet i dempede farger som mange nordmenn liker. Dessuten er det lett å kombinere med andre tapeter, sier tapetekseperten.
En stue eller et soverom med en fondvegg i et slikt tapet gir et delikat og luksuriøst uttrykk, men uten å virke glorete.

Skandinavisk natur

For folk som som er glad i naturen er fototapet et godt alternativ. Tidligere har disse i stor grad dreid seg om kitchy strender fra Hawaii eller filmstejerner a? la Marilyn Monroe, men nå finnes tapetene i et svært variert utvalg, og blant annet med skandinaviske naturbilder som harmonerer mer med mange nordmenns smak.

- De nye fototapetetene har dempede farger og skandinaviske motiver av hav, steiner og trær, sier Pettersen.

Eco Photo er en harmonisk og rolig fototapetkolleksjon som gir vakre natur-opplevelser innendørs. Tapetet er en ren fiberkolleksjon, som i tillegg til å være miljøvennlig, også er enkel å sette opp.

Mer informasjo

www.borge.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]