Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Ensfarget og mønstret på samme rull

I disse harde tider, bruk papirets begge sider.

 • Ensfarget og mønstret på samme rull

  Foto: Sandudd/Paintpart

 • Flere muligheter og kombinasjoner på samme rull (fotomontasje ifi)

  Foto:

 • Populært med fondvegg: Det er mange som har oppdaget at med fondvegg kan en skape sin egen stil. Her tapet med ensfarget matt side. Se baksiden på neste bilde

  Foto:

 • Mønstret tapet med ensfarget bakside

  Foto:

 • To vegger - ensfarget og striper på en og samme rull.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vel, ikke helt bokstavelig. Tosidig tapet betyr i dette tilfelle ikke at en kan bruke papirets begge sider i praktisk forstand, men at med en rull tapet har en to valgmuligheter i mønster og fargekombinasjon. To i ett-konseptet har nådd tapetmarkedet til fordel for både forhandlere og forbrukere.

Valgets kvaler

Tapetets ensfargede side matcher en av fargene i mønsteret på andre siden av tapetet. Denne tosidige tapetvarianten gjør det lettere for kjøper og selger å finne frem til rette fargekombinasjon om en skulle velge en fondvegg, eller endre utseende i tilstøtende rom.  Skulle kunden være usikker på hva som virkelig passer, ensfarget, mønstret, helt eller delvis mønster - ja, da kan beslutningen tas i ro og mak, vel hjemme. Forutsatt at en har bestemt seg for fargen vel å merke.

Nordisk innovasjon

Hki heter tapetserien som er utviklet av svenskene Per-Olof Winberg og Lars Forsling. Det innovative tapetkonseptet ble utviklet først og fremst for å være kostnadsbesparende for forhandlere. Ideen var at forhandlere skulle kunne spare både lager- og hylleplass, men samtidig ha et stort utvalg av tapeter å tilby sine kunder.Tapetserien består av 16 blad som igjen gir dobbelt så mange valg i tapeter. Tapetet er et fibertapet i limtrykk som er vaskbart og som har høy lysbestandighet.

Mer informasjon:

www.tapethuset.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]