IFI logo
Se flere bilder
Ensfarget og mønstret på samme rull

Foto: Sandudd/Paintpart

Ensfarget og mønstret på samme rull

I disse harde tider, bruk papirets begge sider.

Gitte Granstrøm

Gitte Granstrøm
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vel, ikke helt bokstavelig. Tosidig tapet betyr i dette tilfelle ikke at en kan bruke papirets begge sider i praktisk forstand, men at med en rull tapet har en to valgmuligheter i mønster og fargekombinasjon. To i ett-konseptet har nådd tapetmarkedet til fordel for både forhandlere og forbrukere.

Valgets kvaler

Tapetets ensfargede side matcher en av fargene i mønsteret på andre siden av tapetet. Denne tosidige tapetvarianten gjør det lettere for kjøper og selger å finne frem til rette fargekombinasjon om en skulle velge en fondvegg, eller endre utseende i tilstøtende rom.  Skulle kunden være usikker på hva som virkelig passer, ensfarget, mønstret, helt eller delvis mønster - ja, da kan beslutningen tas i ro og mak, vel hjemme. Forutsatt at en har bestemt seg for fargen vel å merke.

Nordisk innovasjon

Hki heter tapetserien som er utviklet av svenskene Per-Olof Winberg og Lars Forsling. Det innovative tapetkonseptet ble utviklet først og fremst for å være kostnadsbesparende for forhandlere. Ideen var at forhandlere skulle kunne spare både lager- og hylleplass, men samtidig ha et stort utvalg av tapeter å tilby sine kunder.Tapetserien består av 16 blad som igjen gir dobbelt så mange valg i tapeter. Tapetet er et fibertapet i limtrykk som er vaskbart og som har høy lysbestandighet.

Mer informasjon:

www.tapethuset.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.