Kategorier

Meny

Konto

Lune takter på hyttekjøkkenet

Det er nytt, skreddersydd og høyst personlig.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lune takter på hyttekjøkkenet

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

Da den gamle familiehytta ble omgjort, endte kjøkkenet opp i et av de tidligere soverommene. Takhøyden er lavere enn dagens standard, så ferdigproduserte kjøkkeninnredninger ble for store. Derfor er skap, skuffer og hyller laget etter mål av en lokal snekker.

Stemningen er lun og hyggelig, noe stilen på skapfrontene, hyllene med gammeldagse knekter, smijernshåndtakene og gamle, arvede kopper og kar sammen sørger for. 

Dele på Pinterest Historie på hyttekjøkkenet

SJARM: Den originale feieluken fikk være i fred, og er et sjarmerende, historisk innslag.

Dele på Pinterest Umalt brannmur

PUSSET BRANNMUR: Muren er umalt. Den rustikke overflaten har en varm gråfarge, som harmonerer godt med resten av kjøkkenet.

Fargene henger sammen

Innredningen har en ren gråfarge, som gjør seg bra sammen med de gylne fargene i benkeplatene og gardinen, og veggpanelets gråhvite nyanse. Den rustikke brannmuren fikk være som den var, og er med sin varme tone et tøft element i rommet. Komfyr og kjøleskap er sorte, med en referanse til kjøkkenfrontenes smijernshåndtak. Gardinens mønster oppsummerer benkeplate, hyller og skapfronter, med ruter i grått og bruntoner. 

Dele på Pinterest Hyttekjøkken inspirasjon

HYGGELIG: Gråfarger og gylne nyanser i kombinasjon med gamle gjenstander skaper en god atmosfære. Lav takhøyde gjorde at innredningen ble spesialbygget.

Dette ble brukt

Vegger: farge S 1000-N

Kjøkkeninnredning og hyller: snekret etter mål, farge S 4500-N

Hvitevarer, gardiner og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]