Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Lek med maling på barnerommet

  Flügger
Lek med farger og maling som regel svært godt mottatt av barna. Hvorfor ikke overaske poden med møbler i friske farger eller pirater malt på veggen? Eller hva med en tavle som gjør at de selv kan dekorere veggene med kritt?

- Små endringer kan gjøre en stor forskjell på barnerommet og gi plass til nye utfoldelser. Det er viktig å gi barna litt oppmerksomhet på rommene sine, sier Lone Bjørslev Kisbye, hos Flügger.

Det er ikke vanskelig å dekorere møbler og vegger. Gamle ting fra loppemarked eller rimelige IKEA-møbler kan bli som nye etter en omgang med penselen.

Mønsterdekor

Ikke vær redd for å male mønster for frihånd. Det krever ikke voldsomme kunstneriske evner for å få et fint resultat – bare man tør å prøve blir det som regel bra! Men om du synes det er skummelt, kan sjablonger være gode alternativ. Disse kan lages selv eller kjøpes ferdig. Til store mønster på veggen, som for eksempel et tre, kan en projektor eller overhead være gode hjelpemidler til å blåse opp mindre mønstre i stort format.


Tavlemaling

Det er alltid populært å tegne på veggen. Med tavlemaling er det til og med lov! Foto: Flügger
Det er alltid populært å tegne på veggen. Med tavlemaling er det til og med lov! Foto: Flügger

La barna dekorere veggen selv! Med tavlemaling kan de få utløp for sin kreativitet - og hva er vel morsommere enn en vegg det er fullt lov å tegne på?

Mer informasjon

www.flugger.no

Les også Enkelt tips gir knivskarpe streker

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: