IFI logo
Se flere bilder
Klikk på badet

Foto: Produsenten

Klikk på badet

Nå kan du raskt og enkelt få nytt utseende på baderomsveggen. Det nye panelet ser ut som keramiske fliser og skal kun klikkes på plass.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå trenger du ikke bekymre deg for en møysommelig prosess med flislegging for å få et lekkert utseende på badet ditt. De nye laminatveggene er en ny og enkel fake-versjon av tradisjonelle fliser. Produktet er å finne i butikken på nyåret.

Klikk det på

Panelet har spor på sidene som gjør at du lett kan klikke de på, uten bruk av fugemasse. Dette er en teknikk som tidligere kun har vært brukt på parkett. Når produktet låses i klikket er det helt tett, og er derfor godkjent til bruk i våtrom. Teknikken er svært enkel og kan gjøres hurtig uten store anstrengelser.

Det som er praktisk med dette panelet er at man slipper gipsplater, membran og fugemasse slik man må med vanlige fliser. Det eneste man behøver å benytte er et spesielt lim, så er panelet på plass. Det er imidlertid viktig å ikke være for raus med dette limet, da limsøl vil gi et mindre delikat resultat.

Uvanlig design

Panelet er produsert i høytrykkslaminat med et tredimensjonalt utseende. Det vil si at de har både høyde- og overflateforskjeller mellom platene, noe som gir et unikt utseende av fliser. Kolleksjonene leveres i noe ulike farger og størrelser på "flisene".

Enkelt og tett

Mange vegrer seg mot å legge fliser og lignende på våtrom av frykt for fuktskader. Dette kan da være et godt alternativ. Det hele er fullstendig vanntett, og tåler at du monterer dusjen direkte på veggen. Den sterke og holdbare overflaten gir en trygghet om at panelet vil holde seg i mange år.

Fibo-Trespo og deres eier Byggma har søkt patent på både design og produksjonsprosessen.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.