IFI logo
Se flere bilder
Julestemning med stickers

Foto: Komar/Inspirasjon Interiør og Flügger

Julestemning med stickers

Er du på jakt etter enkel og dekorativ julepynt, kan kanskje noen av produsentenes julestickers være noe for deg?

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stickerstrenden har lenge vært over oss, og den ser ikke ut til å gå over med det første. Grunnen til at mange har kastet seg over klebemerkene er at det er så enkelt; både montering opp og ned kan gjøres i en fei.  

- Stickersene setter ingen merker på veggen, og kan fint tas ned når man blir lei, sier Jan Ole Sæløen hos Inspirasjon Interiør.

Julemotiv

Det er ikke bare lekre blomster og filosofiske ordtak vi kan pynte veggene med. Merker med julemotiv har også blitt et populært tilskudd til jungelen av ulike stickers.

Årets kolleksjoner favner bredt, med både søte nisser i julefarger, glitrende snøkrystaller, sorte nissemotiv, tradisjonelle engler og moderne rådyr. Har du ikke plass til ordentlig juletre, kan kanskje et stort stickers av et juletre være et morsomt innslag? Egen juletrepynt medfølger, så det er bare å pynte i vei!

Jevnt underlag

For å få merkene til å feste til veggen, er det viktig at underlaget er jevnt, glatt og tørt. Har du vegger som ikke egner seg til stickers, som for eksempel panel, kan dørene utgjøre fine underlag.

Med de største motivene kan det lønne seg å være to når man monterer. Men gjør du noe feil, er det heller ingen krise - da er det bare å ta ned merket igjen og prøve på nytt!

Mer informasjon

www.flugger.no

www.inspirasjon.as

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.