Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Instagram-profilenes egne favoritter blir fargekart

I samarbeid med flere populære influensere på Instagram, har Nordsjö skapt en varm og vakker fargepalett. Hele paletten består av 28 stilsikre farger som passer i alle rom og vekker lysten til å fornye hjemme.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Instagram-profilenes egne favoritter blir fargekart

Foto: Anna Kubel/Nordsjö

Med maling kan man enkelt forandre stemningen i et rom. Noen vil ha et lyst og luftigt rom i sobre fargetoner og stilrene detaljer. Andre vil skape en mer koselig stemning med mørke og dype farger. Malingleverandøren Nordsjö har samlet 28 farger fra populære influsensere til et fargekart som kler alle stiler og gjør hjemmet personlig. 


Dele på Pinterest Kubel Honey

Foto: Anna Kubel/Nordsjö

KUBEL HONEY: I fargekartet presenterer Anna Kubel, sammen med Nordsjö, sin nye «Kubel Colour Collection», som er en palett med hennes egne åtte favorittfarger, som hun har malt sitt eget hjem med.

Rustrosa og dempet gulgrønt

Dele på Pinterest fargene Kubel Powder og Kubel Honey.

Foto: Anna Kubel/Nordsjö

KUBEL POWDER OG HONEY: Anna Kubel finner inspirasjon til farger i sine omgivelser, og bruker de egne fargene i sitt hjem. Her er det brukt de to fargene Kubel Powder og Kubel Honey.

I fargekartet presenterer Anna Kubel, sammen med Nordsjö, sin nye «Kubel Colour Collection», som er en palett med hennes egne åtte favorittfarger, som hun har malt sitt eget hjem med. Anna Kubel er fotograf og stylist, og står bak instagramkontoen @annakubel.

Blant alla de vakre fargene i paletten er det den rustrosa «Kubel Rusty Rose» og den dempede gulgrønne fargen «Kubel Spring Leaf» som ligger hennes hjerte nærmest. Anna forteller hvordan hun finner inspirasjon til farger i sine omgivelser, hvordan hun bruker farger i sitt hjem, samt hva man skal tenke på for å få en rød tråd gjennom alle rom i huset.

– For meg er farger avgjørende for å skape et koselig hjem og fylle det med god stemning. Jeg elsker å komme hjem til en følelse av ro og jeg vil at fargene jeg bruker skal speile det samme humøret. Dempede, jordnære og varme toner skaper en harmoni sammen mellom de ulike rommene, sier Anna Kubel. 

Annonse

Flere trendy farger

I fargekartet finner du også flere velkjente favorittfarger fra andre influensere;

Dele på Pinterest Nytt fargekart fra Nordsjö og Anna Kubel

Foto: Anna Kubel/Nordsjö

FARGEKART: Sammen med populære influensere som Anna Kubel har Nordsjö satt sammen en palett med 28 fine farger for norske hjem.

Dele på Pinterest Kubel Spring Leaf

Foto: Anna Kubel/Nordsjö

KUBEL SPRING LEAF: Den dempede gulgrønne fargen «Kubel Spring Leaf» er en av favorittene til influenseren Anna Kubel. 


LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]