Kategorier

Meny

Konto

I dag er Fargedagen!

I dag, torsdag 4. mai, markeres Fargedagen over hele landet! Ta turen innom din lokale fargehandel og gjør deg klar til å sette farge på utelivet. #Fargedagen2017

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
I dag er Fargedagen!

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Alt kan males!»

Det er tema for årets Fargedag. Og det er så sant. Det er veldig få grenser for hva du faktisk kan male. Som regel er det bare fantasien som stopper deg. Så dra innom ditt lokale malingutsalg og få tips til hvordan du kan gi nytt liv til det du vil sette farge på. Legg gjerne ut bilder på Instagram og andre sosiale medier av det du maler og tagg bildene dine med #Fargedagen2017.

Hvis du trenger litt inspirasjon til hva du kan male, kommer det noen tips her:

 

Både husken, klaffebordet og blomsterpottene kan ha godt av litt nye farger. Velg riktig behandling til de ulike overflatene. Treoverflater krever annen maling enn metall og keramikk. Sørg også for å gjøre grundig forarbeid uansett hva du tenker å male. Rengjøring er viktig uavhengig av overflaten. Hvorvidt du må slipe og grunne, kommer an på materiale og stand. 

Se trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler husken.

Se trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler blomsterkrukkene.

Dele på Pinterest INGEN GRENSER: Det er ingen grenser for hva som kan males.

INGEN GRENSER: Det er ingen grenser for hva som kan males.

Sykkelen, sykkelstativet og hagemøblene tilfører også raskt nytt liv til utemiljøet hvis du gir dem en liten oppgradering. Og ikke tenk at alt trenger å være ensfarget. En barnesykkel har for eksempel bare godt av litt flere farger! Mal prikker i en annen farge ved hjelp av en svamp, og du har med en gang gjort det litt mer personlig. 

Se trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler sykkelen.

Se trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler sykkelstativet.

Se trinn-for-trinn-guide til hvordan du maler hagemøblene.

Dele på Pinterest FARGERIKT: Sett farge på utemiljøet!

FARGERIKT: Sett farge på utemiljøet!

Om Fargedagen:

Fargedagen er et landsdekkende, årlig arrangement i regi av ifi.no. I år markeres Fargedagen torsdag 4. mai. Målet er at flest mulig nordmenn skal inspireres til å sette litt farge på hverdagen og skape en felles start på våroppussingen. Årets tema er «Alt kan males!».

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]