Kategorier

Meny

Konto

Hverdagsluksus for føttene

Med et godt teppe på soverommet er du garantert en litt mykere start på dagen – uansett hvilket ben du skulle finne på å stå opp på.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hverdagsluksus for føttene

Foto: Golbabia, Intag

Det er noe med teppegulv… Den myke overflaten som lett omslynger tærne gir umiddelbart en følelse av luksus og velvære.

- Jeg har vegg-til-vegg-teppe på soverommet selv, og har ikke angret et sekund. Det er noe helt spesielt med å sette føttene ned i lun ull om morgenen. Jeg pleier å sammenlikne det med å sette bena i duggvått gress om sommeren – det er den samme myke følelsen, sier Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no.

Stadig mer populært

Det selges stadig mer vegg-til-vegg-teppe til soverommene. Vi velger gjerne gode kvaliteter og lune farger, som gir oss den velværefølelsen vi jakter i en hektisk hverdag. Tepper i ull er blant de mest populære om dagen, men andre naturstoffer og syntetiske kvaliteter er også mye brukt.

De gamle mytene om uhygieniske teppegulv er for lengst avlivet, og så lenge man støvsuger jevnlig (slik man ville gjort med et hardt gulv), er det ingen grunn til å frykte at teppegulv er noe verre for inneklima enn et hvilket som helst annet gulv. Faktisk er det slik at tepper kan være fordelaktig for luftkvaliteten, fordi støvet legger seg i ro på teppet i påvente av støvsugeren, i motsetning til å virvles opp i luften ved den minste bevegelse. 

Dele på Pinterest Teppe på teppe fra Jacaranda/Intag er en stor bidragsyter til luksusfølelsen i rommet.

Teppe på teppe fra Jacaranda/Intag er en stor bidragsyter til luksusfølelsen i rommet.

Mer informasjon

Golvabia

Intag

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]