Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Hele løsninger i baderommet

  •  
  •   Publisert:
God utnyttelse av plassen. En mørkere flis på gulv enn på vegg er veldig vanlig i norske bad. På baderomsmøbel kombineres ...   Produsenter
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det er gjerne hjemmets minste rom, men allikevel opptar det mange: På grunn av størrelsen bør du i baderommet i minst like stor grad som andre rom tenke på helhetlige løsninger.

Et gjennomsnitts baderom er ikke på mer enn seks, åtte, ti kvadratmeter. Det gjelder å utnytte plassen i forhold til hva du ønsker at rommet skal inneholde. Alt ligger nemlig til rette for å kombinere alle faste og løsere innredninger. Det gjelder nye leiligheter og det gjelder eldre bad som pusses opp.

Som alltid går det på fargevalg. Det bør du tenke på allerede når produktene til gulv og vegger velges. Noen foretrekker fortsatt et malingsystem spesielt for våtrom, andre velger vinyl på både gulv og vegg, men først og fremst går det nå i keramiske fliser.

Velge farge og stil på flisene samtidig som du har tankene på baderomsmøbler og vvs-utstyr, ja selv på tekstiler. Produsentene er nå veldig opptatt av å vise nettopp de helhetlige løsninger i sine presentasjoner.

I tillegg til gulv- og veggløsninger skal det inn en hel del annet i det forholdsvis lille rommet: Servant, toalett, dusjløsning/badekar, overskap, underskap, speil og lyssetting - et helt utvalg baderomsløsninger. Vel så viktig som material- og fargevalg er det med en effektiv plassutnyttelse. Produsenter leverer ofte løsninger som er fleksible; de kan settes sammen etter behov.

Her presenterer vi i billedserien en rekke baderomsløsninger - fra både norske og utenlandske produsenter. Det lyse nordiske skiller seg som oftest fra de mer fargesterke presentasjonene som kommer fra lenger syd i Europa. Men vi tar i stadig sterkere grad etter.

Les også Godt nytt for badet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: