Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Hele løsninger i baderommet

Det er gjerne hjemmets minste rom, men allikevel opptar det mange: På grunn av størrelsen bør du i baderommet i minst like stor grad som andre rom tenke på helhetlige løsninger.

 • God utnyttelse av plassen. En mørkere flis på gulv enn på vegg er veldig vanlig i norske bad. På baderomsmøbel kombineres mørk eik med hvitt. (Fra Porsgrund Bad)

  Foto:

 • Typisk nordisk baderom hvor det er bare gulv av keramisk flis og deler av baderomsmøblene som skiller seg ut. Legg merke til servant og underskap - ingen ting er som før. (Porsgrund Bad)

  Foto:

 • Enkel, stilfull løsning. Baderomsløsningene er ofte lagt opp til at du selv kan velge noen enkle løsninger eller flere elementer i et større rom. (Porsgrund)

  Foto:

 • Lite plasskrevende - bæreknekter og håndkleholder i samme løsning. (Porsgrund)

  Foto:

 • Vi blir påvirket også av andre kulturer - her et romslig baderom hvor det er satt mer farge på flisene, mens møblene er lyse nordiske. (Porsgrund)

  Foto:

 • Et toalett hvor mosaikk-fliser dominerer på både gulv og vegg. En smart hylleløsning med olivengrønn farge og en enkel, men moderne servant. (Porsgrund)

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Et gjennomsnitts baderom er ikke på mer enn seks, åtte, ti kvadratmeter. Det gjelder å utnytte plassen i forhold til hva du ønsker at rommet skal inneholde. Alt ligger nemlig til rette for å kombinere alle faste og løsere innredninger. Det gjelder nye leiligheter og det gjelder eldre bad som pusses opp.

Som alltid går det på fargevalg. Det bør du tenke på allerede når produktene til gulv og vegger velges. Noen foretrekker fortsatt et malingsystem spesielt for våtrom, andre velger vinyl på både gulv og vegg, men først og fremst går det nå i keramiske fliser.

Velge farge og stil på flisene samtidig som du har tankene på baderomsmøbler og vvs-utstyr, ja selv på tekstiler. Produsentene er nå veldig opptatt av å vise nettopp de helhetlige løsninger i sine presentasjoner.

I tillegg til gulv- og veggløsninger skal det inn en hel del annet i det forholdsvis lille rommet: Servant, toalett, dusjløsning/badekar, overskap, underskap, speil og lyssetting - et helt utvalg baderomsløsninger. Vel så viktig som material- og fargevalg er det med en effektiv plassutnyttelse. Produsenter leverer ofte løsninger som er fleksible; de kan settes sammen etter behov.

Her presenterer vi i billedserien en rekke baderomsløsninger - fra både norske og utenlandske produsenter. Det lyse nordiske skiller seg som oftest fra de mer fargesterke presentasjonene som kommer fra lenger syd i Europa. Men vi tar i stadig sterkere grad etter.

Oppdatert: 06.07.2016  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]