Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Gulvet som ligger stille

  •  
  •  
LETTSTELT GULV: Upofloor Zero Sound passer blant annet i offentlige miljøer, som sykehus, eldresenter, skoler og barnehage...   Bilder av: Ehrenborg
Zero Sound er det miljøvennlige gulvet som gjør det stille i rommet.

Den svenske gulvkjempen Ehrenborg tar suksessgulvet «Upofloor Zero» til nye høyder. Nå kommer nyheten «Upofloor Zero Sound». Et gulv uten PVC, klor og mykningsmidler. Med andre ord: Et gulv som byr på gode miljømessige egenskaper, og som bidrar til et rent inneklima. Og med sine unike trinnlyd-dempende egenskaper er det et perfekt gulv for offentlige miljøer hvor støybegrensing er viktig.

Satser på miljøet

LETTSTELT GULV: Upofloor Zero Sound passer blant annet i offentlige miljøer, som sykehus, eldresenter, skoler og barnehager som legger vekt på miljø og lydnivå.
LETTSTELT GULV: Upofloor Zero Sound passer blant annet i offentlige miljøer, som sykehus, eldresenter, skoler og barnehager som legger vekt på miljø og lydnivå.

– Det er fantastisk å kunne tilby markedet et gulv som de lenge har etterspurt. Vi som selskap prøver hele tiden å ligge i forkant og utvikle produkter med miljøet, funksjon og design i fokus. Dette er et skritt i den ret­ningen og vi ser frem til å presentere dette til våre kunder, sier Jørgen Warsell, direktør Ehrenborg & Co AB.

<b>MILJØ PÅ GULVET:</b> Gulvkjempen Ehrenborg lanserer nå et gulv med trinnlyd-dempende egenskaper. Gulvet er også uten  PVC, klor og mykningsmidler.
MILJØ PÅ GULVET: Gulvkjempen Ehrenborg lanserer nå et gulv med trinnlyd-dempende egenskaper. Gulvet er også uten PVC, klor og mykningsmidler.

Mot stress og hodepine

<b>STILLE ROM:</b> På Byleskolen i Taby er det nå lagt 600 kvadratmeter «Upofloor Zero Sound» i klasserom og korridorer. – Gulvet er med på å dempe støy, sier Petra Hellstrøm, assisterende rektor ved skolen.
STILLE ROM: På Byleskolen i Taby er det nå lagt 600 kvadratmeter «Upofloor Zero Sound» i klasserom og korridorer. – Gulvet er med på å dempe støy, sier Petra Hellstrøm, assisterende rektor ved skolen.

På Byleskolen i Taby mener de at det er viktig å skape en rolig atmosfære som fremmer elevenes læring og reduserer stress, hodepine og søvnproblemer. I skolens nye lokaler er det nå lagt 600 kvadratmeter «Upofloor Zero Sound» i klasserom og korridorer.

– Vi bruker det først og fremst på skolens største sammenhengende områder. Gulvet brukes dermed både for fysisk aktiviteter og aktiviteter hvor man sitter på gulvet. Den myke overflaten gjør godt for begge formål og vi mener gulvet er med på å dempe støy, sier Petra Hellstrøm, assisterende rektor ved skolen. 

På vei inn i helsesektoren

Akkurat nå holder Ehrenborg på å legge 7000 kvadratmeter «Upofloor Zero Sound» på forskjellige sykehus i Skandinavia. I følge selskapets pressemelding går det frem at gulvet er lettstelt, det er motstandsdyktig mot både flekker og riper, det er enkelt å installere, og har en lang levetid. I tillegg kan det kombineres med standard Zero, som har samme mønster og matchende farger.

Mer informasjon

Ehrenborg

Les også Hjem til trygge rom

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

Sundance annons