Kategorier

Meny

Konto

Fra mørkt kjøkken til lys entré

Hytta manglet entré, noe det ble orden på da den ble pusset opp.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fra mørkt kjøkken til lys entré

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

Inngangsdøren førte direkte inn i stuen, noe hytteeierne fant høyst upraktisk i lengden. Ikke bare dro de søle, rusk og snø rett inn i rommet, men litt av varmen slapp ut hver gang døren gikk opp. 

I oppussingsprosessen ble planløsningen endret, slik at det opprinnelige kjøkkenet ble til et romslig inngangsparti. Nå er det en hyggelig entré som ønsker velkommen, og det er plass nok til både skotøy og yttertøy. Varmen holder seg i resten av hytta, og stuegulvet behøver ikke gjøres rent like ofte som før.  

Dele på Pinterest ATMOSFÆRE: Gamle, kjære gjenstander setter an tonen, og kisten gir oppbevaringsplass.

ATMOSFÆRE: Gamle, kjære gjenstander setter an tonen, og kisten gir oppbevaringsplass.

Lyst og naturlig

Panelet i tak og på vegger var gulnet og mørkt, så det var ønskelig å lysne overflatene, uten å gjøre rommet hvitt. Med naturen like utenfor døren, og fjell, myr og vann tett innpå, falt valget på en gråpigmentert panellakk til veggene. Behandlingen er transparent, og fargesetter samtidig som treverkets tegninger synes. Taket ble malt hvitt, og sammen med den hvite inngangsdøren er det med på å forstørre rommet. Og hvilket hyggelig rom det har blitt!

Dele på Pinterest SJARMERENDE: Fargene på interiør og natur står nydelig til hverandre. En enkel, praktisk benk ble snekret, og hesjestaur fungerer som oppheng i taket.

SJARMERENDE: Fargene på interiør og natur står nydelig til hverandre. En enkel, praktisk benk ble snekret, og hesjestaur fungerer som oppheng i taket.

Mer informasjon

Clarke & Clarke

Scanox

Dette ble brukt

Tak, vindu, listverk: farge 0502-Y

Vegger: Panellakk, gråpigmentert – SCANOX

Alt løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]