IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Fiber og bambus

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Fiber og bambus

Interiøragenturer Jan F. Sveen er importør av tapeter fra Omexco i Belgia. På Heimtextil presenterte Omexco kolleksjonen Higashi West (Higashi betyr øst), som er en kolleksjon for både det japanske markedet og verdensmarkedet.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Higashi West er utviklet av Omexcos egne designere i samarbeid med deres japanske distributør. Her har designere fra begge land reist oversjøisk og kommet frem til resultatene.

Omexco lager tekstil-, papir- og fibertapet. Higashi West er en fibertapet hvor forskjellige fibere blir til en duk. Her tilsetter man for eksempel sisalfibre eller hampfibre. Kolleksjonen inneholder med andre ord mange varianter - i noen tapet ser man fibrene tydelige, andre ganger ikke - hvor det i stedet kan være trykket mønster. Higashi West en vaskbar tapet.

Til samme kolleksjon lanserer Omexco også nye små bambusmatter i størrelsen 47 x 47 cm, som kan brukes som tapet i kombinasjon med fibertapetet. Mattene har pålagt en bakside som kan limes på vegg. Dette er ingen rullevare; de levers i kvadrater.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.