IFI logo
Se flere bilder
Fiber og bambus

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Fiber og bambus

Interiøragenturer Jan F. Sveen er importør av tapeter fra Omexco i Belgia. På Heimtextil presenterte Omexco kolleksjonen Higashi West (Higashi betyr øst), som er en kolleksjon for både det japanske markedet og verdensmarkedet.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Higashi West er utviklet av Omexcos egne designere i samarbeid med deres japanske distributør. Her har designere fra begge land reist oversjøisk og kommet frem til resultatene.

Omexco lager tekstil-, papir- og fibertapet. Higashi West er en fibertapet hvor forskjellige fibere blir til en duk. Her tilsetter man for eksempel sisalfibre eller hampfibre. Kolleksjonen inneholder med andre ord mange varianter - i noen tapet ser man fibrene tydelige, andre ganger ikke - hvor det i stedet kan være trykket mønster. Higashi West en vaskbar tapet.

Til samme kolleksjon lanserer Omexco også nye små bambusmatter i størrelsen 47 x 47 cm, som kan brukes som tapet i kombinasjon med fibertapetet. Mattene har pålagt en bakside som kan limes på vegg. Dette er ingen rullevare; de levers i kvadrater.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.