Kategorier

Meny

Konto

Fiber og bambus

Interiøragenturer Jan F. Sveen er importør av tapeter fra Omexco i Belgia. På Heimtextil presenterte Omexco kolleksjonen Higashi West (Higashi betyr øst), som er en kolleksjon for både det japanske markedet og verdensmarkedet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fiber og bambus

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Higashi West er utviklet av Omexcos egne designere i samarbeid med deres japanske distributør. Her har designere fra begge land reist oversjøisk og kommet frem til resultatene.

Omexco lager tekstil-, papir- og fibertapet. Higashi West er en fibertapet hvor forskjellige fibere blir til en duk. Her tilsetter man for eksempel sisalfibre eller hampfibre. Kolleksjonen inneholder med andre ord mange varianter - i noen tapet ser man fibrene tydelige, andre ganger ikke - hvor det i stedet kan være trykket mønster. Higashi West en vaskbar tapet.

Til samme kolleksjon lanserer Omexco også nye små bambusmatter i størrelsen 47 x 47 cm, som kan brukes som tapet i kombinasjon med fibertapetet. Mattene har pålagt en bakside som kan limes på vegg. Dette er ingen rullevare; de levers i kvadrater.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]