Kategorier

Meny

Konto

Et tidsriktig valg av hyttebeis

Tradisjonelt forbinder vi blanke overflater med godt og hyppig vedlikehold. For noen år siden dukket det imidlertid opp en viss forkjærlighet for matte flater.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Et tidsriktig valg av hyttebeis

Foto: Chera Westman/ifi.no og Scanox

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når huset er nymalt har vi nettopp pleid å sette pris på klare farger og en tindrende blank overflate. Men stadig flere velger matte flater.

Og det er vel så viktig at også matte overflater har de samme egenskapene som de blanke, både når det gjelder farger eller holdbarhet.

Beis hytta matt

Andre resepter måtte til og de har det tatt tid å utvikle. Mange malingsprodusenter leverer utvendig, matt husmaling av tilfredsstillende kvalitet - og nå er det også mulig å beise hytta utvendig med matt beis.

- Dette er en unik beis med den løden, fargespillet og vedlikeholdsintervallet som Tyrilin er kjent for fra tidligere, forteller kjedesjef Carl Christian Glenne i Scanox.

Sammen med for eksempel vindusomramming med tradisjonell, blank Tyrilin, eller en blank maling får hytta et virkelig vakkert utseende, mener han.

- Vår nye, matte beis gir en utmerket utvendig beskyttelse av treverket. Moderne teknologi og vår lange erfaring har gjort det mulig å fremstille en høykvalitets- og fremtidsrettet beis som beskytter og gir et naturlig matt uttrykk tilpasset paletten i de norske fjell. Overflaten er absolutt helmatt, komplett uten glans, avslutter Glenne.

Dele på Pinterest Carl Christian Glenne i Scanox.

Carl Christian Glenne i Scanox.

Et tøft uttrykk

Helmatt beis fremhever de arkitektoniske elementene og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk. Hytta fremstår som røff, velstelt og vakker i lang tid.

Tyrilin Matt Beis finnes i 15 flotte og tidsriktige farger og du kan velge blant gråtoner inspirert av værbitt treverk og fjell, eller brune nyanser som gir varme og lunhet til hytta.

Matt beis i sorte og mørke toner gir hytta et eksklusivt og tidsriktig preg.

Tyrilin Matt Beis er spesialutviklet for å gi hytta et vakkert matt utseende og lange vedlikeholdsintervaller, akkurat som den Tyrilin alltid har vært kjent for.

Den matte beisen trenger heller ingen grunning, den er lett å påføre og og gir lød og fargespill. Men det er selvfølgelig ikke noe i veien for å bruke matt beis på huset hjemme heller.

For mer informasjon:

Scanox

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]