Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

En fargerik verden - rett inn i stua

Ved hjelp av en ny serie malinger, kan du denne høsten bringe en hel verden inn i din egen stue.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En fargerik verden - rett inn i stua

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Perspektiv er en ny serie interiørmaling, som åpner for å tenke utenom landegrenser. Legg de tradisjonelle interiørmalingene på hylla for en periode, og la deg inspirere av andre kulturer og andre mennesker. Fordelt på tre kolleksjoner, bringer malingsserien deg dit du vil i verden, enten det er øst, vest eller sør.

  

- De ulike temaene er influert av et flerkulturelt samfunn og oppfordrer folk til å løfte blikket og oppdage kulturer fra både fjerne og nære steder, sier Frode Andersen, daglig leder i Beckers Norge.

 

Sør

    

Først ut er kolleksjonen Marocko. Inspirert av Marokko, kan du med denne kolleksjonen omgi deg i Nord-Afrikas varme og mystikk gjennom en serie støvete farger. Assosiasjonene går direkte til et hektisk marked i Marrakesh, og det er nesten så man kan kjenne duften av krydder! Farger som lavendelblå, karri, lime, aprikos, lær, blodrød og mynte setter sitt preg på denne stilen.

    

Øst

    

Neste kolleksjon blir en reise østover. Med Kina på billetten dreier fokuset seg mot klare farger inspirert av de fem elementene; tre, ild, jord, metall og vann. Når det hele kombineres med rene linjer og litt Feng Shui blir resultatet en harmonisk helhet. Farger som signalrødt, solgult, kullsvart og dyp blå er viktige for kolleksjonen Kina.

   

Vest 

 

Over nyttår står USAs Østkyst på reiseplanen, med kolleksjonen East Coast. Her får vi et møte med svale, pastellaktige farger som innbyr til ro og avslapning. Fargene gjenspeiler områdets tilbakelente tilværelse og den litt landlige livsstilen. Sats på farger som himmelblått, teak, sand, tjære, rosa og lys grå for å oppnå dette uttrykket.

    

Lag mønstre

       

For å gjøre malingen litt ekstra spennende, er også passende sjablonger tilgjengelige til kolleksjonene. På den måten kan du uten kunstneriske ferdigheter enkelt få de lekreste mønstrene på veggen, enten det er svale blomster eller et kinesisk eller marokkansk mønster du ønsker å dekorere med.

Disse fører produktet:

Beckers tlf. 22 80 32 90

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]