IFI logo

Det meste kan limes

- men det er ikke likegyldig hva slags lim du bruker.

Harald Sola Berentsen

Harald Sola Berentsen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes en uendelighet av emulsjoner å velge mellom når det gjelder lim. Det finnes spesiallim til bruk på de fleste materialer, men det vi kanskje trenger mest av alt, er ett universallim som kan brukes til det aller meste – og med et resultat som er usedvanlig solid og nærmest evigvarende.

Slutt på bruk og kast

De fleste av de produktene vi omgir oss med, når før eller senere et stadium der kassering er best for alle parter. Imidlertid er det enkelt å øke levetiden for mange produkter ved å foreta en enkel og rimelig reparasjon. Dette sparer både deg og samfunnet for store kostnader. Imidlertid er det ikke alltid like lett å manøvrere i den store limjungelen.

Løsningen

”100 % Lim” er et nytt universallim fra Henkel. Det er særdeles solid og praktisk under de aller fleste forhold, både ute og inne. Limet er fleksibelt, løsemiddelfritt, justerbart, transparent, samt slag- og støtsikkert. ”100% Lim” hefter til alle materialer, bortsett fra termoplastene PP og PE, samt teflon. Limet tåler vann og høye temperaturer, og det inneholder kun aktive ingredienser og ingen løsemidler. Mange års forskning ligger bak denne nye, patenterte resepten. Limflasken er unikt utformet, enkel å håndtere og du får den i to størrelser. I tillegg til brukerveiledning, inneholder emballasjen QR-kode, som gir veiledning på smarttelefon.

Mer informasjon

www.henkel.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.