Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Black Friday – mørkt og tøft

Mørke farger er på full fart inn i norske hjem. Og den mørkeste av dem alle kan ha mange ansikter. La deg inspirere av det grå og sorte!

 • <b>EKSOTISK:</b> Det blir stilfullt og eksotisk med dette sorte tapetet fra Borge. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>BAKGRUNN:</b> Et tapet med sort base gir en tøff effekt. Dette er fra Borge sin kolleksjon Allegro. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>GRØNT:</b> I kombinasjon med grønt blir den sorte veggen en tøff kulisse, og interiøret virker friskt selv med den mørke basen. Tapet/tekstiler er fra Harlequin/Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

  Foto:

 • <b>PÅ GULVET:</b> Et mørkt parkettgulv gir et eksklusivt preg til interiøret. Her er Noble Eik Broadway fra Tarkett. (Foto: Tarkett)

  Foto:

 • <b>KLASSISK:</b> Striper i sort og hvitt gir et klassisk uttrykk. Kombinert med sortmalte detaljer oppnås en fin helhet i interiøret. Dette tapetet er fra Cole&Son/Borge. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>KOMBINASJON:</b> Med en mattmalt grå-sort vegg er kombinasjonsmulighetene uendelig. (Foto: Beckers)

  Foto:

Annonse
Annonse
Tapet med sort base

BAKGRUNN: Et tapet med sort base gir en tøff effekt. Dette er fra Borge sin kolleksjon Allegro. (Foto: Borge)

Dramatisk, klassisk, mystisk og elegant – sort kan vise seg på mange måter i interiøret. Men dyster trenger den aboslutt ikke å være! Hvordan fargen fremstår, avhenger av mange ting, blant annet av materiale, mengde, nyanse og hva du velger å kombinere den med.

Er du glad i mørke interiør, så ikke vær redd for den aller mørkeste fargen. Velg selv om den skal spille hovedrollen i rommet, eller brukes som en effektfull kulisse, for at andre farger skal komme bedre fram. 

LES OGSÅ: Slik lykkes du med mørke farger

Utallige muligheter

Mørk parkett

PÅ GULVET: Et mørkt parkettgulv gir et eksklusivt preg til interiøret. Her er Noble Eik Broadway fra Tarkett. (Foto: Tarkett)

Med en sort base har du ubegrenset med muligheter foran deg. Hvilke andre farger og hva slags mønster du velger å kombinere med, får stor betydning for uttrykket. Vil du male en vegg eller fire, har det også mye å si hvilken glans du velger å male i. En blank maling kan gi en tøff og mer dramatisk effekt, mens en matt maling vil normalt gi et roligere og lunere inntrykk. 

I anledning black friday, har vi valgt å samle litt sort inspirasjon. La deg inspirere av de mørkeste fargene!

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]