Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Fargesetting

Black Friday – mørkt og tøft

  •  
  •  
KOMBINASJON: Med en mattmalt grå-sort vegg er kombinasjonsmulighetene uendelig. (Foto: Beckers)   Bilder av: Borge, Green Apple, Fantasi Interiør, Tapethuset, Tarkett, Forbo Flooring, Beckers, INTAG, Pure & Original, Forestia, Geberit, Storeys, Flügger
Mørke farger er på full fart inn i norske hjem. Og den mørkeste av dem alle kan ha mange ansikter. La deg inspirere av det grå og sorte!
Tapet med sort base
BAKGRUNN: Et tapet med sort base gir en tøff effekt. Dette er fra Borge sin kolleksjon Allegro. (Foto: Borge)

Dramatisk, klassisk, mystisk og elegant – sort kan vise seg på mange måter i interiøret. Men dyster trenger den aboslutt ikke å være! Hvordan fargen fremstår, avhenger av mange ting, blant annet av materiale, mengde, nyanse og hva du velger å kombinere den med.

Er du glad i mørke interiør, så ikke vær redd for den aller mørkeste fargen. Velg selv om den skal spille hovedrollen i rommet, eller brukes som en effektfull kulisse, for at andre farger skal komme bedre fram. 

LES OGSÅ: Slik lykkes du med mørke farger

Sort og grønt
GRØNT: I kombinasjon med grønt blir den sorte veggen en tøff kulisse, og interiøret virker friskt selv med den mørke basen. Tapet/tekstiler er fra Harlequin/Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

Utallige muligheter

Mørk parkett
PÅ GULVET: Et mørkt parkettgulv gir et eksklusivt preg til interiøret. Her er Noble Eik Broadway fra Tarkett. (Foto: Tarkett)

Med en sort base har du ubegrenset med muligheter foran deg. Hvilke andre farger og hva slags mønster du velger å kombinere med, får stor betydning for uttrykket. Vil du male en vegg eller fire, har det også mye å si hvilken glans du velger å male i. En blank maling kan gi en tøff og mer dramatisk effekt, mens en matt maling vil normalt gi et roligere og lunere inntrykk. 

I anledning black friday, har vi valgt å samle litt sort inspirasjon. La deg inspirere av de mørkeste fargene!

Stripet tapet sort og hvitt
KLASSISK: Striper i sort og hvitt gir et klassisk uttrykk. Kombinert med sortmalte detaljer oppnås en fin helhet i interiøret. Dette tapetet er fra Cole&Son/Borge. (Foto: Borge)
Matt sort maling
EKSOTISK: Det blir stilfullt og eksotisk med dette sorte tapetet fra Borge. (Foto: Borge)
Eksklusivt tapet sort og gull
EKSKLUSIVT: I kombinasjon med gull og klassiskmønstret tapet, blir uttrykket eksklusivt. Dette tapetet er fra Aida-kolleksjonen til Borge. (Foto: Borge)
Sort tapet med struktur
STRUKTUR: Med et tapet med struktur, gir du enkelt liv til veggen, og står fritt til å velge farger i kombinasjon. Dette tapetet er fra Casamance/Green Apple. (Foto: Green Apple)
Grått og sort interiør
GRÅTT: Grått og sort er en trygg kombinasjon, som kan gi rommet et tøft preg. Tapetet er fra Fantasi Interiør. (Foto: Fantasi Interiør)
Stripetapet sort og hvitt
STRIPER: Håndmalte striper gir en mykere og mer leken effekt på veggen. Dette tapetet er fra kolleksjonen Stripes fra Storeys. (Foto: Storeys)
Grått, sort og hvitt bad
STILRENT: Grått, sort og hvitt, kombinert med elegante, enkle linjer, gir et eksklusivt og godt baderom. (Foto: Geberit)
Mørk, matt vegg
VARMT: En mørkmalt vegg gir mange muligheter. Kombiner med varme rødtoner for et lunt interiør. (Foto: Flügger)
Sort og hvitt veggplater
SORT OG HVITT: Sort og hvitt er en klassisk og trygg kombinasjon, som kan varieres og lekes med i det uendelige. (Foto: Forestia)
Kalkmaling sort
RØFT: En mørk kalkmaling gir en røff og tøff effekt på veggen. Her er maling fra Pure & Original. (Foto: Pure & Original)
Les også Slik lykkes du med mørke farger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Fargesetting

Nyeste artikler

Norsol annons