Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Black Friday – mørkt og tøft

Mørke farger er på full fart inn i norske hjem. Og den mørkeste av dem alle kan ha mange ansikter. La deg inspirere av det grå og sorte!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Black Friday – mørkt og tøft

Foto: Borge, Green Apple, Fantasi Interiør, Tapethuset, Tarkett, Forbo Flooring, Beckers, INTAG, Pure & Original, Forestia, Geberit, Storeys, Flügger

Dramatisk, klassisk, mystisk og elegant – sort kan vise seg på mange måter i interiøret. Men dyster trenger den aboslutt ikke å være! Hvordan fargen fremstår, avhenger av mange ting, blant annet av materiale, mengde, nyanse og hva du velger å kombinere den med.

Er du glad i mørke interiør, så ikke vær redd for den aller mørkeste fargen. Velg selv om den skal spille hovedrollen i rommet, eller brukes som en effektfull kulisse, for at andre farger skal komme bedre fram. 

LES OGSÅ: Slik lykkes du med mørke farger

Dele på Pinterest Tapet med sort base

BAKGRUNN: Et tapet med sort base gir en tøff effekt. Dette er fra Borge sin kolleksjon Allegro. (Foto: Borge)

Dele på Pinterest Sort og grønt

GRØNT: I kombinasjon med grønt blir den sorte veggen en tøff kulisse, og interiøret virker friskt selv med den mørke basen. Tapet/tekstiler er fra Harlequin/Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

Annonse

Utallige muligheter

Med en sort base har du ubegrenset med muligheter foran deg. Hvilke andre farger og hva slags mønster du velger å kombinere med, får stor betydning for uttrykket. Vil du male en vegg eller fire, har det også mye å si hvilken glans du velger å male i. En blank maling kan gi en tøff og mer dramatisk effekt, mens en matt maling vil normalt gi et roligere og lunere inntrykk. 

I anledning black friday, har vi valgt å samle litt sort inspirasjon. La deg inspirere av de mørkeste fargene!

Dele på Pinterest Mørk parkett

PÅ GULVET: Et mørkt parkettgulv gir et eksklusivt preg til interiøret. Her er Noble Eik Broadway fra Tarkett. (Foto: Tarkett)

Dele på Pinterest Stripet tapet sort og hvitt

KLASSISK: Striper i sort og hvitt gir et klassisk uttrykk. Kombinert med sortmalte detaljer oppnås en fin helhet i interiøret. Dette tapetet er fra Cole&Son/Borge. (Foto: Borge)

Annonse
Dele på Pinterest Matt sort maling

EKSOTISK: Det blir stilfullt og eksotisk med dette sorte tapetet fra Borge. (Foto: Borge)

Dele på Pinterest Eksklusivt tapet sort og gull

EKSKLUSIVT: I kombinasjon med gull og klassiskmønstret tapet, blir uttrykket eksklusivt. Dette tapetet er fra Aida-kolleksjonen til Borge. (Foto: Borge)

Dele på Pinterest Sort tapet med struktur

STRUKTUR: Med et tapet med struktur, gir du enkelt liv til veggen, og står fritt til å velge farger i kombinasjon. Dette tapetet er fra Casamance/Green Apple. (Foto: Green Apple)

Dele på Pinterest Grått og sort interiør

GRÅTT: Grått og sort er en trygg kombinasjon, som kan gi rommet et tøft preg. Tapetet er fra Fantasi Interiør. (Foto: Fantasi Interiør)

Dele på Pinterest Stripetapet sort og hvitt

STRIPER: Håndmalte striper gir en mykere og mer leken effekt på veggen. Dette tapetet er fra kolleksjonen Stripes fra Storeys. (Foto: Storeys)

Dele på Pinterest Grått, sort og hvitt bad

STILRENT: Grått, sort og hvitt, kombinert med elegante, enkle linjer, gir et eksklusivt og godt baderom. (Foto: Geberit)

Dele på Pinterest Mørk, matt vegg

VARMT: En mørkmalt vegg gir mange muligheter. Kombiner med varme rødtoner for et lunt interiør. (Foto: Flügger)

Dele på Pinterest Sort og hvitt veggplater

SORT OG HVITT: Sort og hvitt er en klassisk og trygg kombinasjon, som kan varieres og lekes med i det uendelige. (Foto: Forestia)

Dele på Pinterest Kalkmaling sort

RØFT: En mørk kalkmaling gir en røff og tøff effekt på veggen. Her er maling fra Pure & Original. (Foto: Pure & Original)

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]