Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Bad med variert materialbruk

Badet trengte oppgradering for å stå i stil med resten av huset. Ved å stjele litt av et tilstøtende soverom og å mikse ulike materialer, har badet nå blitt en lun og rolig hule.

  • Nå

    Foto:

  • Nå

    Foto:

  • Før

    Foto:

Annonse
Annonse
Før

Før

Badet var litt trangt og utdatert i stilen, men i god stand bygningsmessig. For å få en bedre utnyttelse av rommet, ble litt av veggen mot et tilstøtende soverom revet ned, slik at det ble plass til en romslig dusjnisje. Utbyggingen ble utført i samsvar med alle våtromskrav. Nivået ligger en anelse lavere enn det gamle badet. Forskjellen er nesten usynlig tatt opp med perfekt flisleggerarbeid. Selv listingen rundt dusjnisjen er utført med fliser som er skråskåret mot hjørnet – en prestasjon med fliser så harde som dette.

Toalettet etter oppussingen

Toalettet etter oppussingen

Også sisternen til den vegghengte klosettet er kledd med fliser av samme type, mens gulvet har fått mindre fliser, lagt diagonalt som flisene i hallen utenfor. Der veggene ikke er utsatt for direkte vannsprut er det brukt malt panel. Dette gir en lun stemning og en variasjon i rommet. Porselensvaskene og sisternen er stramme i formen, og står i fin kontrast til det øvrige interiøret.

 

Oppdatert: 17.12.2019  

Fargekoder:

Tak og listverk: 0502-Y

Vegger: S 2005-Y40R

Flisene er fra Höganäs.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]