IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Bad med variert materialbruk

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Bad med variert materialbruk

Badet trengte oppgradering for å stå i stil med resten av huset. Ved å stjele litt av et tilstøtende soverom og å mikse ulike materialer, har badet nå blitt en lun og rolig hule.

Beate Slipher

Beate Slipher
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Badet var litt trangt og utdatert i stilen, men i god stand bygningsmessig. For å få en bedre utnyttelse av rommet, ble litt av veggen mot et tilstøtende soverom revet ned, slik at det ble plass til en romslig dusjnisje. Utbyggingen ble utført i samsvar med alle våtromskrav. Nivået ligger en anelse lavere enn det gamle badet. Forskjellen er nesten usynlig tatt opp med perfekt flisleggerarbeid. Selv listingen rundt dusjnisjen er utført med fliser som er skråskåret mot hjørnet – en prestasjon med fliser så harde som dette.

Se flere bilder
Før

Foto:

Før

Også sisternen til den vegghengte klosettet er kledd med fliser av samme type, mens gulvet har fått mindre fliser, lagt diagonalt som flisene i hallen utenfor. Der veggene ikke er utsatt for direkte vannsprut er det brukt malt panel. Dette gir en lun stemning og en variasjon i rommet. Porselensvaskene og sisternen er stramme i formen, og står i fin kontrast til det øvrige interiøret.

 

Se flere bilder
Toalettet etter oppussingen

Foto:

Toalettet etter oppussingen

Fargekoder:

Tak og listverk: 0502-Y

Vegger: S 2005-Y40R

Flisene er fra Höganäs.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.