Kategorier

Meny

Konto

Utnytt en regnværsdag til å vaske

Varmerekorder flere steder i landet har sørget for få regnværsdager så langt i sommer. Derfor bør du utnytte dem når de først kommer, og bruke en av dem til å vaske huset!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Utnytt en regnværsdag til å vaske

Foto: Chera Westman/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den årlige fasadevasken er viktig. Du forlenger tiden som kan gå mellom hver gang huset må males, du får et hus som fremstår som nytt og du får inspisert fasaden og sett etter skader i samme slengen. Kanskje oppdager du ting du bør ta tak i, og kanskje finner du ut at du ikke trenger å male i år allikevel.

Så selv om det kan være kjedelig å bruke sommerdagene til å gjøre jobben, bør den altså absolutt gjøres. Men et godt tips til deg som ennå ikke har tatt årets fasadevask, er å vente til det blir litt dårlig vær. For en rengværsdag er nemlig den beste dagen å vaske huset.

LES OGSÅ: Slik lykkes du med fasadevasken

Hjelp fra himmelen

Det å vaske en regnværsdag har flere fordeler. Ikke bare slipper du å bruke en solfylt sommerdag på jobben, men du får også naturlig hjelp fra himmelen, slik at jobben går raskere.

Regnet hjelper til med å fukte veggene og får skitten løs, og da blir det både enklere og raskere å vaske. I tillegg unngår du at rengjøringsmiddelet tørker for fort, og dermed får det optimal effekt.

Så følg med på værmeldingen og ta fatt i vaskekosten når regnet melder sin ankomst!

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]