Kategorier

Meny

Konto

Unngå frosne overraskelser til våren

Tenk så kjipt – å glede seg til å skulle åpne hytta eller campingvognen for sesongen, bare for å oppdage at vannrørene har frosset i vinterkulden! Akkurat DET gjør man vel bare en gang?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Unngå frosne overraskelser til våren

Foto: Kemetyl, Krefting, Trine Midtsem/ifi.no

Hvilken kjedelig opplevelse det må være, at når man har aller mest lyst til å lufte og feie ut vinteren og sette seg ned for å nyte livet, må man reparere sprukne rør, vannlåser, avløp eller vanntanker, som er frosset i stykker i løpet av vinteren. Og like ergerlig er det kanskje å vite at alt dette kunne vært unngått, og det med veldig enkle grep!

Det finnes gode, lett tilgjengelige produkter på markedet, som sørger for å holde blant annet vannlåser, sluk, rør, vanntanker og avløp åpne. De er laget spesielt med tanke på steder som er utsatt for frost – som ikke er daglig i bruk eller står lenge avstengt i den kalde perioden – som hytter, campingvogner, bobiler og båter. De has direkte i de utsatte områdene. Bruksmåtene kan variere noe, så det er viktig å følge bruksanvisningen nøye.  

Dele på Pinterest Plumbo Antifrost med luktstopp, fra Krefting.

Plumbo Antifrost med luktstopp, fra Krefting.

Stopper også vond lukt

Ikke bare holder de frosten unna, de stopper også vond lukt, som har en tendens til å åpenbare seg der vann samles og blir stående stille.

- Lukten som gjerne oppstår i sluk og vannlåser når de ikke er i bruk, er jo ingen god opplevelse. Vårt produkt Plumbo Antifrost med luktstopp fordamper ikke. Den blir derimot stående over vannlåsen og forhindrer dermed lukt, forteller Inger Strandgaard Løvaas hos Krefting. 

Giftfritt

Hos produsenten Kemetyl understreker de fordelen ved å ha et antifrostprodukt uten skadelige gifter.

- Antifrost Natur er en giftfri frostsikring, som derfor trygt kan benyttes på områder i forbindelse med blant annet drikkevann, og som ikke skader miljøet, sier Arild Fromholt hos Kemetyl. 

Dele på Pinterest Antifrost Natur, fra Kemetyl.

Antifrost Natur, fra Kemetyl.

Mer informasjon:

Kemetyl
Krefting

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]