IFI logo
Se flere bilder
Unngå frosne overraskelser til våren

Foto: Kemetyl, Krefting, Trine Midtsem/ifi.no

Unngå frosne overraskelser til våren

Tenk så kjipt – å glede seg til å skulle åpne hytta eller campingvognen for sesongen, bare for å oppdage at vannrørene har frosset i vinterkulden! Akkurat DET gjør man vel bare en gang?

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvilken kjedelig opplevelse det må være, at når man har aller mest lyst til å lufte og feie ut vinteren og sette seg ned for å nyte livet, må man reparere sprukne rør, vannlåser, avløp eller vanntanker, som er frosset i stykker i løpet av vinteren. Og like ergerlig er det kanskje å vite at alt dette kunne vært unngått, og det med veldig enkle grep!

Det finnes gode, lett tilgjengelige produkter på markedet, som sørger for å holde blant annet vannlåser, sluk, rør, vanntanker og avløp åpne. De er laget spesielt med tanke på steder som er utsatt for frost – som ikke er daglig i bruk eller står lenge avstengt i den kalde perioden – som hytter, campingvogner, bobiler og båter. De has direkte i de utsatte områdene. Bruksmåtene kan variere noe, så det er viktig å følge bruksanvisningen nøye.  

Se flere bilder
Plumbo Antifrost med luktstopp, fra Krefting.

Foto:

Plumbo Antifrost med luktstopp, fra Krefting.

Stopper også vond lukt

Ikke bare holder de frosten unna, de stopper også vond lukt, som har en tendens til å åpenbare seg der vann samles og blir stående stille.

- Lukten som gjerne oppstår i sluk og vannlåser når de ikke er i bruk, er jo ingen god opplevelse. Vårt produkt Plumbo Antifrost med luktstopp fordamper ikke. Den blir derimot stående over vannlåsen og forhindrer dermed lukt, forteller Inger Strandgaard Løvaas hos Krefting. 

Giftfritt

Hos produsenten Kemetyl understreker de fordelen ved å ha et antifrostprodukt uten skadelige gifter.

- Antifrost Natur er en giftfri frostsikring, som derfor trygt kan benyttes på områder i forbindelse med blant annet drikkevann, og som ikke skader miljøet, sier Arild Fromholt hos Kemetyl. 

Se flere bilder
Antifrost Natur, fra Kemetyl.

Foto:

Antifrost Natur, fra Kemetyl.

Mer informasjon:

Kemetyl
Krefting

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.