IFI logo
Se flere bilder
Trendy gress du aldri behøver klippe

Foto: Golvabia, Storeys

Trendy gress du aldri behøver klippe

Gresset er ikke nødvendigvis grønnere på andre siden av gjerdet. Ved hjelp av moderne kunstgress kan du få nabolagets grønneste, mykeste og fineste terrasse.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kunstgress fikk en litt hard start i Norge, og ble fort stemplet som harry - men det hører til historien! Kunstgresset som er i butikkene nå har en helt annen funksjonalitet og utseende enn datidens varianter. Det er ikke rart at stadig flere ser nytten av det myke gulvproduktet.

Ikke bare grønt

Når kunstgress ble introdusert i Norge fantes det bare et grønt alternativ. Nå finnes det i både blått og grått i ulike nyanser - i tillegg til de tradisjonelle grønne. Har du for eksempel en terrasse med mye grå møbler kan du matche dette med et grått kunstgress. Gresset er mykt og behagelig å gå på selv for bare føtter.

Gresset selges på rull hos fargehandlere og byggvarehus. Der kan du få skåret gresset i riktige mål, slik at det bare er å rulle rett ut når du kommer hjem.  

Praktisk og enkelt vedlikehold

Kunstgress er selvdrenerende fordi det har drenerende knotter under. På den måten unngår du at fuktighet blir liggende på terrassegulvet under.

Du trenger heller ikke være redd for å søle, da man kan spyle gresset med en vannslange. Skulle gressteppet mot formodning bli for vått, er det bare å la det henge til tørk i solen noen timer. 

Mer informasjon

www.golvabia.no

www.storeys.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Når kan man beise terrassen?

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Ny terrasse på en dag
Utendørs

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Gi terrassen en ny start

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.