IFI logo
Se flere bilder
Stort mønstervalg på vinylgulv

Foto: Produsentene

Stort mønstervalg på vinylgulv

Det er mye fokus på den dekorative siden av gulvbelegg i vinyl - pvc-gulvet. Til nå er det treimitasjoner som har vært klart de mest populære - og de skal helst være eikmønstret.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nye overflater, mønster og design - med et vinylbelegg finnes det knapt begrensninger. Produsentene er da også veldig opptatt av å være innovative - kolleksjonene er mange.

Hva billedserien her forteller er at man bør mønsterlegge gulvet etter hva rom brukes til for å gi det den rette karakter - et barnerom med vekt på rosa, et kjøkken med matt flismønster, et japan-skinspirert soverom og biblioteket med eksotisk tremønster.

Hensyn til spesielle formål kan også tas når det gjelder kvaliteter da slitestyrke og tråkk er avgjørende for valget. Produsenter kan for eksempel operere med forskjellige kvaliteter innenfor det samme design på grunn av ujevn slitasje i ymse rom. Kvaliteten blir da også et

prisspørsmål.

Billedserien viser hva noen av de største norske leverandører presenterte på årets Domotex i Hannover, verdens største gulvmesse.

Se også Fargemagasinet nr. 1/06.

Disse fører produktene

Tarkett tlf 32 20 92 00

Forbo tlf 66 77 12 00

Polyflor tlf 23 00 84 00

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.