Kategorier

Meny

Konto

Stort mønstervalg på vinylgulv

Det er mye fokus på den dekorative siden av gulvbelegg i vinyl - pvc-gulvet. Til nå er det treimitasjoner som har vært klart de mest populære - og de skal helst være eikmønstret.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Stort mønstervalg på vinylgulv

Foto: Produsentene

Nye overflater, mønster og design - med et vinylbelegg finnes det knapt begrensninger. Produsentene er da også veldig opptatt av å være innovative - kolleksjonene er mange.

Hva billedserien her forteller er at man bør mønsterlegge gulvet etter hva rom brukes til for å gi det den rette karakter - et barnerom med vekt på rosa, et kjøkken med matt flismønster, et japan-skinspirert soverom og biblioteket med eksotisk tremønster.

Hensyn til spesielle formål kan også tas når det gjelder kvaliteter da slitestyrke og tråkk er avgjørende for valget. Produsenter kan for eksempel operere med forskjellige kvaliteter innenfor det samme design på grunn av ujevn slitasje i ymse rom. Kvaliteten blir da også et

prisspørsmål.

Billedserien viser hva noen av de største norske leverandører presenterte på årets Domotex i Hannover, verdens største gulvmesse.

Se også Fargemagasinet nr. 1/06.

Disse fører produktene

Tarkett tlf 32 20 92 00

Forbo tlf 66 77 12 00

Polyflor tlf 23 00 84 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]