IFI logo
Se flere bilder
Sparkle med Svanen

Foto: Produsenten/ifi.no

Sparkle med Svanen

Stadig flere av oss ønsker å pusse opp med god samvittighet. Dess flere produkter som er miljømerket med Svanen eller Blomsten, dess lettere er det å velge miljøvennlige alternativer. Et nytt, svanemerket sparkel gjør også sparklingen mer miljøvennlig.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö lanserer markedets første sparkel som tilfredsstiller alle krav og er godkjent av det nordiske miljømerket Svanen. Med dette tilskuddet er alt du trenger for en vellykket oppussing tilgjengelig med kvalitetsprodukter som både gir et vakkert, varig resultat og tar nødvendige miljøhensyn.

- Det nordiske miljømerket Svanen er en garanti for at Sparkel Eco tilfredsstiller alle viktige miljøkrav. Dermed er det ingen grunn til å kompromisse med miljøet når vegger og tak skal settes i stand. En Svanegodkjennelse tar utgangspunkt i produktets livssyklus; det tas optimale miljøhensyn for framstilling, bruk og avfallshåndtering. Det stilles også krav til god produktkvalitet, sier Trond Riise, teknisk sjef hos Nordsjö.

Godt grunnlag er viktig

I tillegg til å være et svært godt alternativ med hensyn til miljøet er den også det beste utgangspunkt for et godt resultat; for pene malte vegger og tak.

- Med ett strøk utjevner du lett huller og sprekker, etter kort tids tørketid kan overflaten slipes. Den er enkel å jobbe med, gir et profesjonelt resultat og er det beste utgangspunkt for det videre malearbeidet, forteller den tekniske sjefen. Sparcel Eco er tilgjengelig på markedet fra 1. januar.

Med Eco Sparkel tilbyr Nordsjö en komplett produktserie som ivaretar miljøet. Etter at sparklingen er utført, anbefaler malingsekspertene et strøk med Nordsjö Grunn +, den gir det beste feste for toppstrøkene med malingen Nordsjö Inova Collection. Malingen er velegnet både i tak og på vegger, leveres i alle farger og i hele fire ulike glansgrader. Alle de nevnte produktene tilfredsstiller høye miljøkrav, og er tidligere godkjent og Svanemerket.

Nordsjö tilhører det verdensomspennende konsernet Akzo Nobel som er verdens største produsent av maling og trebeskyttelse. Virksomheten har tilgang til, og benytter seg av, den nyeste vitenskap og teknologi. Miljøet har høyeste prioritet i produktutviklingen.

- Det er denne fagekspertisen som nå også har utviklet Sparkel Eco slik at vi kan gjennomføre hele oppussingen med god miljøsamvittighet, sier Riise.

www.nordsjo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.